Следвайте ни

Ето с кого говорил касапинът от Ница преди зверството

viber icon

Човекът, убил трима души в Ница, е говорил със свой роднина малко преди да извърши клането в църквата, предаде ТАСС.

Според данни на руската информационна агенция Ибрахим ал Ауисауи се е свързал по телефона със свой брат, живеещ в Тунис. "Ибрахим ми се обади и ми изпрати снимка на християнския храм. Той ми каза, че смята да извърши велико дело", е казал мъжът.

По думите на брата на Касапина от Ница всички роднини, приятели и съседи на Ибрахим ал Ауисауи са били шокирани от жестокото престъпление.

Според ръководителя на френската антитерористична прокуратура Жан-Франсоа Рикар 21-годишният африканец не е бил известен на службите за сигурност. "Този човек е отпътувал от родината си преди време, първата му спирка на територията на Европейския съюз е била на италианският остров Лампедуза, където е бил регистриран на 20 септември. Той е пристигнал във Франция в началото на този месец", е заявил високопоставеният обвинител.

Както вече писахме, на 29 октомври 2020 г. при нападение срещу църква в Ница са загинали най-малко трима души, а полицаи в Авиньон са убили човек, опитал се да ги атакува с хладно оръжие.

Коментари (1)

Кой пръв е клал

Кой пръв е клал

30.10.2020 | 20:42

Айде сега ако можете да ми отговорите с кого са говорили френските главорези който са клали дедите му тунезийци и докато са ги клали чий цоциален живот е пораснал На френските главорези или на тунизийците Защото да цицаш от колоний да си назначаваш послушни губернатори и правителства не е Богуогодно Сега ли се сетихте за Бог Господ За право Жалки сте Долни сте Подли сте Юда сте Чакам отговора ви Кой пръв започна

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?