Следвайте ни

Ето кой щеше да изиграе Кари Брадшоу вместо Сара Джесика Паркър

viber icon

„Сексът и градът“ несъмнено е един от най-известните сериали. Любим на дамите, защото се говори за любов, мода и приятелство. Каква по-добра комбинация! Сериалът прави актрисата Сара Джесика Паркър световноизвестна, макар че зад гърба си има участия и в други продукции. Въпреки това, Кари Брадшоу си остава ролята на живота ѝ. 

Малко известен факт обаче е, че Паркър дълго време не е искала да приеме ролята на журналистката. Тя се притеснявала от тематиката на сериала и се дърпала от участие в него. Заради това кастинг агентите почти одобрили за ролята актрисата  Лиза Еделщайн. Познаваме я от телевизионните сериали „Д-р Хаус“, „Добрата съпруга“, „Али МакБийл“, „Фелисити“, „Касъл“, „Лигата на справедливостта“, „Добрият доктор“ и други.

Кари щеше да изглежда доста по-различно, но съдбата не е отредила на Лиза да се превъплъти в Кари. В последния момент Сара Джесика Паркър е била убедена от съпруга си – Матю Бродерик, който също е актьор, да приеме. Едно от условията е да не снима голи сцени. 

Преди окончателното разпределение на актьорския състав , Кристин Дейвис също се е явила на кастинг за ролята на Кари. Поради миловидната ѝ визия и нежния характер обаче продуцентите решават, че повече ще ѝ отива да изиграе Шарлот Йорк. 

Ким Катрал също е прекарала дълго време в размисли дали да приеме предложението да влезе в кожата на Саманта, която е най-провокативна от четирите приятелки, радващи се на живота в Ню Йорк. Единствено Синтия Никсън се влюбва веднага в Миранда и се съгласява на момента да я пресъздаде. 

Друга интересна смяна е тази на Алек Боудуин, който е бил разпределен за ролята на Тузара. Ролята му се разминала на косъм. След като продуцентите се запознават с Крис Нот, решават, че той е перфектен за Джон Джеймс, по-известен като Тузара. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?