Следвайте ни

Ето къде Боливуд ще снима хитовия филм "Тигър" 3

viber icon

Най-популярната творба на Салман Кхан е серията "Тигър". Сега артистите от Боливуд организират снимачния екип за третата част на филмовия хит. 

По-рано в медийте беше обявено, че Салман Хан и Катрина Каиф ще стартират проекта в Обединените Арабски емирства (ОАЕ), но поради нарастването на случаите от Covid-19 в Дубай, се наложи промяна в плана. 

Сценаристите и продуцентите на мегапродукцията съобщиха, че Салман и Катрина най-вероятно съвсем скоро ще се отправят към Истанбул за снимките. Създателите са изпратили екип за проучване на снимачни локации в Истанбул и са решили, че без да се губи повече време, графикът за ОАЕ може да почака и снимките да започне първо с частта в Истанбул. Адития Чопра, който е продуцент и Маниш Шарма, който режисира филма, решиха, че промяната на местоположението на снимките ще е по-подходяща за екипа и за успеха на филма. 

Междувременно Салман Хан завърши снимките на други два филма въпреки пандемията.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай