Следвайте ни

Ето ги доказателствата, че американците наистина са кацали на Луната СНИМКИ

viber icon

 Съществуват много конспиративни теории, според които американците напълно са фалшифицирали всички кадри от кацането на Луната, пише blitz.bg. В същото време привържениците на тази теза дори не се опитват да намерят факти, доказващи обратното, съобщават световните издания.

Като начало, за да се разбере дали американските астронавти действително са стъпвали на Луната, си струва да бъдат анализирани фотографиите на повърхността от 1969 г. и тези направени наскоро от спътник.

Снимките са напълно идентични. През 60-те години не е било възможно да се правят триизмерни карти, поради което да се установи истинският релеф можело да стане само ако се посети Луната. Никой художник не би могъл да изобрази точната форма на хълмове и долини, освен ако, разбира се, не е най-удивителният екстрасенс.

 Следващият момент е прахът, която отлита от колелата на лунния роувър. На територията на Луната всички елементи летят по-далеч, тъй като гравитацията е много ниска и няма съпротивление на въздуха. Траекторията на мръсотията изпод колелата е напълно съответстваща с вакуумната среда, тоест явява се идеална парабола.

Трети факт: научната общност е получила много проби от лунната почва. Във вътрешността камъните имат структура, която е можела да се образува само на нашия спътник, където няма атмосфера, ниска влажност и гравитация. Нито един учен не се е съмнявал, че пробите са истински. Благодарение на тях специалистите са разбрали голяма част от фактите за Луната.

 Донесените образци не биха могли иначе да попаднат на Земята: те веднага щяха да изгорят в атмосферата. Това веднага изключва евентуален акт на измама.

За да се превърне полетът до Луната в реалност, в продължение на 10 години са работили над 400 000 души. Те са създали изцяло нова ракетна система, използвани са иновативни материали и елементи.

Много разработки от онези години са станали основа за голям брой потребителски стоки. Общо са били изразходвани 100 милиарда долара, а самият процес на създаване е документиран на всеки етап. Самият старт на ракетата е гледан от 100 хиляди души. Малко вероятно е всичко това да бъде замислено, а след това просто да бъде отменено.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

02.07.2020 | 11:28

ТЕ И В МОМЕНТА НЕ МОГАТ ДА ИДАТ ДО ЛУНАТА :) ОСВЕН НАСЪН И 2-ТА ПРЪСТА В КОНТАКТА :)

Отговори
0 0
Нийл Армстронг

Нийл Армстронг

01.07.2020 | 02:27

Да бе, стъпих на Луната по джапанки, пих кафе с извънземни,дадоха ми парче скала да го прекарам безопасно през атмосферата. Прибрах се , и що да видя....... пълнолуние. Взех двуцевка и сребърен куршум и хукнах да диря върколак.

Отговори
2 2
еййй тцтцтц то голямо прозрение, на чугуните им отне 51 години

еййй тцтцтц то голямо прозрение, на чугуните им отне 51 години

30.06.2020 | 23:00

ахахахах добър ден дураци, само отявлен чугун може да твърди обратното

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?