1553

Еминем направи хит турска звезда заради грешка

Песен на туринята Емине Шахин беше случайно споделена на страницата на световноизвестния рапър Еминем в музикалната онлайн пратформа Spotify. Певицата беше много приятно изненадана от този факт. Тя заяви пред медиите в Турция, че би се радвала световноизвестния рапър да изнесе концерт в Турция и да изпълни дует с нея.

Агенция Демирорен

„Бях много изненадана и горда да видя моята песен на страницата на Еминем“, отбеляза Шахин. Тя допълни, че това била първата ѝ работа, а Еминем е един от любимите ѝ изпълнители, които тя следи с интерес и слуша години наред от детството си.

Феновете на Еминем, коментираха в социалните медии и фен страниците за недоразумението, и също са изразили мнение, че искат дует с младата турска изпълнителка.

„Ще бъда много доволна, ако Еминем приеме предложението ми, тъй като съм негов голям фен и харесвам сценичното му представяне и видеоклиповете му“, заяви Шахин.

Агенция Демирорен

„Осъзнах ситуацията, тъй като броят на слушателите на песента ми "Разчупи се, без да ти пука" („Kıvır Boşveriver“) в Spotify внезапно се увеличи неимоверно“, възкликна Шахин. После добави, че когато е видяла песента си в акаунта на Еминем, първо си помислила, че той я споделя, защото е харесал песента.

"Мисля, че може да се дължи и на прилика в имената и да е станало случайно", добави тя.

Недоразумението стана много актуално в турските социални медии, тъй като Емине е често срещано турско женско име, а Еминем означава „моята Емине“ на турски.

След известно време песента беше премахната от акаунта на Еминем.

„Няма такова нещо като лоша реклама, много съм щастлива от това, което се случи“, каза тя, повтаряйки, че работи в тази индустрия от години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?