Следвайте ни

Елтън Джон с потресаващ разказ за последните дни на Фреди

viber icon

Елтън Джон направи страховити разкрития за последните дни от живота на легендарния вокал на групата Queen Фреди Меркюри. По думите му, той едва е намерил сили да посети певеца в болницата заради сърцераздирателното състояние, в което се е намирал Фреди, пише "Дейли Стар", цитиран от Блиц.

Меркюри почина през ноември 1991 г. от СПИН на 45 години. Пишейки в своята автобиография, Джон разказва: "Той не ми беше казал, че е болен. Посещавах го често преди кончината му, въпреки че не оставах при него за повече от час. Беше много разстройващо - мисля, че не искаше да го виждам в това състояние - разказва 72-годишният Елтън. - За някой, който бе толкова жизнен и необходим, който би ставал все по-добър в това, което върши, с напредването на възрастта си, ставайки от силен по-силен, е ужасно и трагично да си отиде по този начин. Само година по-късно и животът му щеше да бъде спасен благодарение на антивирусни лекарства. Вместо това тогава те нямаше просто какво да направят", каза още изпълнителят на "Рокет мен".

Разкривайки подробности за съкрушителното състояние на Фреди, Елтън добавя: "Той беше твърде немощен, за да стане от леглото. Беше ослепял. Тялото му бе покрито с лезии на саркома на Капоши. Въпреки това той си остана истинския Фреди, клюкарстваше, беше тотално скандален. Не можех да разбера, дали той осъзнаваше колко е близко до смъртта, или всъщност знаеше много добре, но бе решен да не се предава и да остане самия себе си до самия край", пише още Елтън Джон.  

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?