71

Експерт със смразяваща прогноза за края на войната ВИДЕО

Конфликтът може да приключи след 9 месеца, но дори след това Руската федерация може да продължи да нанася ракетни удари и да атакува украински градове с дронове

 

Бившият съветник в кабинета на президента Олексий Арестович даде нова прогноза за края на горещата фаза на войната в Украйна. Той предупреди, че дори след това Руската федерация може да продължи да нанася ракетни удари и да атакува украински градове с дронове.

Както каза той на среща в Музея на еврейския народ в Тел Авив, руснаците просто вече няма да могат да провеждат отбранителни операции до февруари 2024 г.: „Според военната логика, а именно оръжия и военно оборудване (оръжия и военно оборудване ),“ пише УНИАН.

"Военното планиране няма да им позволи да се движат по-далеч от февруари 2024 г. Единственото, което могат да направят, е да призоват безкрайни маси от пехота. Но пехота срещу HIMARS и F-16... 

Следователно: девет месеца и всичко ще свърши. Защото отсъствието на руски войници няма да означава, че те няма да ни обстрелват с ракети. Това може да продължи известно време", каза Арестович.

Военният експерт Олег Жданов е уверен, че въоръжените сили на Украйна имат всички шансове да приключат горещата фаза на войната преди есента или преди края на 2023 г.

В същото време той допуска няколко сценария за развитие на събитията: бързо освобождаване на територии преди края на годината, продължителна война и подготовка за нова офанзива през пролетта на 2024 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Западняк

Западняк

03.06.2023 | 03:53

Марица, такова неграмотно писание е срам даже и за един селски вестник като вашия. Няма ли един пишман редактор да го прочете, преди публикуване??? Пълна неграмотност и простотия.

Отговори
3 0
Войната ще продължи докато полудялото злобно джудже е живо

Войната ще продължи докато полудялото злобно джудже е живо

02.06.2023 | 12:35

После на власт ще дойдат приближените му и ще хвърлят цялата вина върху него. Вече се е случвало.

Отговори
5 5
Батко

Батко

02.06.2023 | 11:44

Ако си мислите, че Руската Федерация ще оцелее след тази война. Даже и да използват атомно оръжие, са бита карта.

Отговори
6 7
Иванушка глупака - национален руски герой

Иванушка глупака - национален руски герой

02.06.2023 | 12:26

Да , ама само нашия плешив фюрер, другаря пут/к/ин и българските путинолюбиви тролчета още не са разбрали , че московията вече загуби войната и следващите 50 години ще бъде северна корея 2.0 . Другия месец ще го разберат по трудния начин.

Отговори
6 6
абе кретенин, ти до вчера

абе кретенин, ти до вчера

02.06.2023 | 14:50

си биеше n-та доза ваксина!

Отговори
1 2
Цончо Гаменчев

Цончо Гаменчев

02.06.2023 | 16:11

Тихо, че и ние така...набустеризирахме се! И сега слюноотделяме масово.

Отговори
3 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?