Следвайте ни

Експерт по езика на тялото разкри огромна тайна, свързана с Меган

viber icon

Изглежда, че Меган Маркъл наистина не лъже и изпитва огромно неудобство, когато цялото внимание е насочено към нея. Или поне в това са убедени психолозите, пише jenata.blitz.bg. 

Преди дни експертът по езика на тялото Джуди Джеймс анализира публичните появи на херцогинята на Съсекс и забеляза една интересна и повтаряща се особеност.

Когато Меган е на някакво събитие без съпруга си Хари, тя винаги е със спусната коса. 

По думите на Джуди, обикновено така правят хората, които смятат, че външният свят е настроен враждебно към тях.

Косата е вид бариера, която закрива лицето максимално, доколкото е възможно. От гледна точка на психологията това е защита, благодарение на която човек се чувства в безопасност.

Когато е с принц Хари, Маркъл винаги прибира косата си, откривайки лицето си. Изглежда, че когато са заедно, тя чувства подкрепата му и е по-уверена в себе си. 

Между другото, психолозите иимат доста по-хуманно отношение към бившата актриса, отколкото интернет потребителите. Последните непрекъснато я осъждат и я смятат за арогантна. Те изобщо не вярват на теорията за дискомфорта, свързан с публичността.

За експертите е очевидно - херцогинята се опитва с всички сили да съответства на позицията, която заема, но тъй като не е възпитавана в този дух, непрекъснато допуска грешки.

Например на церемонията по откриването на благотворителното събитие на организацията "One Young World" в зала "Royal Albert Hall" в Лондон тя излезе на сцената и вместо любезен и студен поздрав, топло прегърна водещата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?