71

Двама загинаха при строеж на мост в Нидерландия

Част от моста, строящ се в Лохем, в източната част на страната, се е срутила

Най-малко двама души са загинали, а други двама са били ранени при пропадането на строящ се мост в Нидерландия, съобщиха служители."При изграждането на моста е възникнала промишлена авария. За съжаление това доведе до два смъртни случая. Двама души са ранени", написа регионалният орган по безопасността в X. По-рано от там съобщиха, че част от моста, строящ се в Лохем, в източната част на страната, се е срутила, съобщи Дарик радио.

Първоначално те съобщиха за четирима ранени, трима от които са в тежко състояние. Не е ясно дали двамата загинали са били част от първоначалния брой на пострадалите. Пристигналият на мястото на инцидента репортер от местния вестник "Де Стентор" заяви, че работниците са вдигали арките на моста, когато е станал инцидентът.

"Изведнъж се чу огромен взрив", казва репортерът. "Цялата арка започна да се люлее. След това цялата арка падна. Видяхме как двама строителни работници паднаха."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
reyerye

reyerye

21.02.2024 | 22:27

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим-- -- https://da.gd/menx

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?