Следвайте ни

Изумително! Димитър Маринов осиновен от пловдивско семейство

Осиновеният актьор разказва за биологичните си родители

viber icon

Актьорът Димитър Маринов донесе много радост на България покрай участието си в "Зелената книга", който спечели награда „Оскар”.

Но нито пътят в Америка е бил лесен за него, нито пътят до там.

В подкаста на Тото от "СкандаУ" двамата участници в "Като две капки вода" си поговориха са много неща: за историята на актьора, за разбиранията му за това кое е стойностно и кое не, както и разбира се, за шоуто, в което двамата стават приятели. 

Още в началото обаче актьорът разказва за невероятната си съдба.

Оказва се, че Димитър Маринов не е от Русе, а е роден в болница "Шейново". Отрасва в София - зад Царския дворец. Но всичко това като осиновено дете...

Всичко това разказва като едно от много недоразумения в комунистическия свят. Осиновителите на актьора пък са от Пловдив, а той не е точно оставен за осиновяване. 

Това, което всъщност е бил Димитър Маринов, е онова, което на английски се нарича "the golden child" - дете, заченато при отнемане на девственост.

Биологичния си баща пък нарече "спермодарител".

Двамата все пак успяват да се запознаят и това се случва през 1986 г., като познанството им трае 7 минути. Тогава актьорът отива в Русе, където живеел той. Баща му останал шокиран, макар че подозирал, че има дете. Маринов дал телефона си, заявявайки, че не иска нищо освен приятелство. Но не получил и него. Дори и след славата, която получава след Оскара за "Зелената книга", пише Вести. Бг.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Чети

18.05.2020 | 17:57

За проекта "Монарх" повечето холивудски актьори и поп изпълнители са осиновени,пречупени душевно,и специално отглеждани за целите на Холивуд,а именно разпространение на пошлост и морален упадък на човечеството,промиване на мозъци и т. не.Всяка шоу програма,се изпълнява от специално подготвени и отглеждани за целите,зомбита(актьори),обикновено са наследствени,цели кланове,както политвърхушката.Така че,вече знаем,просто онзи черен екран във,всеки дом,не трябва да свети,че облъчва с мръсотия....

Отговори
0 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?