Следвайте ни

Доли Партън спаси живота на деветгодишна колежка по време на снимки

viber icon

Доли Партън е музикален герой за милиони почитатели на творчеството ѝ, но сега тя се превърна в такъв и в реалния живот. Певицата спаси живота на малката Талия Хил, с която участвали в един и същ филм, посветен на Коледа. 

Деветгодишното момиченце разказва, че по време на снимките, на снимачната площадка към нея се е приближавала кола. Заплесната от работата си, детето не забелязало превозното средство. Миг, преди да бъде блъсната обаче, Доли Партън я грабнала за ръката и я издърпала към себе си, предотвратявайки трагичен инцидент. 

„Някой ме грабна и ме издърпа назад. Когато погледнах нагоре, видях, че това е Доли. Бях в шок, когато осъзнах какво се случва“, казва момиченцето.

Във филма Доли Партън играе ангел и сама се пошегувала, че тя е нейният ангел хранител. 

Освен Талия още членове на семейство Хил участват в празничната лента. Партнират ѝ братята ѝ Тристан и Тайсън, затова майка им неотлъчно стояла на снимачната площадка по време на работата. Тя била изключително благодарна на певицата за бързата реакция, като не могла да спре да плаче от щастие, че детето ѝ е живо и здраво. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?