1553
Следвайте ни

Долари валят на магистрала, шофьорите в бой за пачките

viber icon

Насам, моля! Брониран камион изсипа огромно количество пачки долари на магистрала в Калифорния, което предизвика хаотични сцени, докато шофьорите спираха, за да събират банкнотите.

Но надеждата на шофьорите за подарък свише беше осуетена, тъй като полицията бързо се захвана с проблема.

"Има много видеозаписи, на които се вижда как хората крадат пари от магистралата и ги взимат", заяви на пресконференция сержант Къртис Мартин от Калифорнийския пътен патрул.

Парите - с различна номинална стойност, възлизащи на хиляди долари - принадлежат на банка и трябва да бъдат върнати в полицейски участък, добави той.

„Изненадата“ на магистралата започнала, след като вратата на бронирания камион се отворила близо до Сан Диего на междущатската магистрала 5, която минава от мексиканската граница на Калифорния чак до Канада.

Видео, публикувано в социалните мрежи, показва как хората се движат по пътното платно, събират пари и дори хвърлят шепи зелени банкноти във въздуха, тържествувайки.

"Виждали ли сте това преди?! Какво бихте направили вие?!" , написа @demibagby в Instagram.

Но полицията предупреди, че същите кадри ще бъдат използвани за проследяване на всеки, който не предаде бързо парите.

"По-добре е да направят политика на честност, отколкото да чакат да ги проследим и да почукаме на вратата им", каза Мартин.

Двата ареста бяха извършени, след като мъж и жена, които се бяха включили в събирането на пари в брой, случайно се заключиха в колата си, блокираха пътното платно и не можаха да отпътуват от мястото.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?