Следвайте ни

Доказано: Българи първи са владели Крим! /видео/

viber icon

Прабългари са първите, които са владели Крим, вижда се от увлекателен видеоклип на руския ТВ канал „Дождь“, който проследява историята на кръстопътния полуостров. Според клипа през 1200 г. пр. н. е. там са управлявали първите господари – гимерите. А според историците това са именно прабългари. Сайтът protobulgarians.com цитира съвременния германски културолог и философ Пиер Кребс, който отнася началото на Европейската цивилизация преди около 4000 години, когато “индоевропейските номадски племена се превърнаха в келтски, германски, елински и римски народи и чрез високите култури на езическата древност тя (Европейската цивилизация – б.а.) постигна своя разцвет.”

Единственият исторически документ, който осветлявал тази далечна епоха, бил един български летопис под заглавие “Вкратце о болгарословенском народе”, публикуван от Георги Раковски. В него се разглежда най-старата история на българите, представени като един от най-старите народи на Европа. Летописът започва така: “Българският народ излезе в древността до Черното море до река Волга от великата Скандинавия, и зваха се тамо ГИМЕРИ и КИМЕРИ.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ткткс

ткткс

21.03.2014 | 12:28

За някои руснаци \"умни\", като теб българите са арабо-цигани говорещи славянски.

Отговори
0 0
алкобалко

алкобалко

21.03.2014 | 10:23

Те за това блядовете с комунистическата си идеология искаха да ни промиват мозъците и да ни сродяват с татарските си подчинени а сега същото се продължава и от макетата. Не съм виждал скоро нашите учебници по история но едва ли и те отразяват истината.

Отговори
0 0
GrandFunk

GrandFunk

21.03.2014 | 07:45

Българите са Ариийци,блядовете-мелези с неизвестен произход.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?