46

Джо Байдън с първи разкрития за свалените НЛО

Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че няма нищо, което да свързва въздушните цели, свалени над северните Съединени щати и Канада, с разузнавателните програми на която и да е страна, включително Китай. „Все още не знаем точно какви са тези три обекта, но нищо, нищо в момента не показва, че те са свързани с китайската програма за шпионски балони или разузнавателни превозни средства... на други страни“, каза Байдън в телевизионно обръщение към нация, цитиран от Си ен ен и БГНЕС.

Оценката на разузнавателната общност е, че обектите най-вероятно са били балони, свързани с частни институции или изследвания, каза Байдън. Той добави, че планира да проведе разговор с китайския лидер Си Дзинпин. „Очаквам да говоря с президента Си и се надявам, че ще стигнем до дъното на това“, каза Байдън и допълни: „Не се извинявам, че свалих този балон“. Байдън не уточни кога ще има евентуална среща между двамата лидери.

Президентът каза, че САЩ ще продължат да се ангажират с Китай. „Търсим конкуренция, а не конфликт с Китай. Не търсим нова Студена война. "Но не се извинявам и ще се конкурираме", каза Бадън.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Смях

Смях

17.02.2023 | 06:05

Евтина тъпа пропаганда..Демек- САЩ са велики,даже и извънземни трепят,така че- покорявайте им се! Аз така им тълкувам посланието...

Отговори
13 2
Пълен иди.от

Пълен иди.от

17.02.2023 | 01:03

Иди.от!

Отговори
7 3
А как се разговаря с извънземни?

А как се разговаря с извънземни?

16.02.2023 | 23:41

С китайците е къде по-лесно.

Отговори
8 2
Разговор със Демент

Разговор със Демент

16.02.2023 | 23:17

Мъ ни било то Китайско Ама било Извънземно Но ще разговарял със Китай и щял да се конкурира А къде изчезнаха във словото Извънземните между деменцията и Юдейските джурналистически драсканици

Отговори
12 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?