71

Дейли мейл: Атентат срещу Путин и терористични атаки през 2024-а предсказа Ванга

Голяма икономическа криза и биологични нападения през новата година, единственото позитивно предсказание е за увеличаването на медицинските пробиви

 

Починалата през 1996 г. става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като множество от предсказанията й се оказват верни. Тя прави такива за всяка година до 5079 г.

Според нея 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство на Владимир Путин, пише "Дейли мейл", цитиран от "24 часа".

Единственото позитивно предсказание пророчество за годината, според Sky History, е увеличаването на медицинските пробиви. 

Ето някои от предишните й предсказания, сбъднали се през годините:

Суши и наводнения през 2022 г.

Ясновидката предупреждава, че през 2022 г. големите градове ще се сблъскат със суша поради високите температури, което се оказва вярно.

Миналата година в Англия беше най-сухият юли от 1935 г. насам. Горещините и малкото валежи доведоха и до изчерпване на някои от британските резервоари.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари.

Следващо нейно пророчество за 2022 г. гласи, че Австралия и Азия ще бъдат засегнати от големи наводнения. Това отново се случи и през март миналата година Австралия обяви извънредно положение заради придошлата вода.

9/11

Може би най-внушителното й предсказание е катастрофата от 11 септември. През 1989 г. тя предупреждава, че "американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици" и това се случа през 2001 г.

Пандемията Covid-19

Пророчицата предсказва епидемията от Covid-19 още през 1966 г. - твърди се, че тогава е предупредила "Короната ще бъде по всички ни".

Нешка Робева, която се е срещала с Ванга, посочва, че ясновидката е споделила предсказанието си с нея, преди да умре. По думите ѝ тогава тя изобщо не е осъзнавала какво означава това, съобщава Daily Star.

Собствената си смърт

Баба Ванга дори предсказва собствената си смърт, като предвижда, че ще умре на 11 август 1996 г. на 85-годишна възраст.

Българската ясновидка умира от рак на гърдата, а погребението ѝ събра множество хора.

Опустошителното цунами от 2004 г.

Широко разпространена е и информацията, че мистичката правилно е предвидила опустошителното цунами Боксинг дей през 2004 г.

Бедствието донесе опустошения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, убивайки повече от 230 000 души.

Твърди се, че думите на Баба Ванга по темата са били: "Огромна вълна ще залее голямо крайбрежие с хора и градове и всичко ще изчезне под водата."

Катастрофата в Курск през 2000 г.

Счита се, че пророчицата е предсказала и катастрофата с подводницата "Курск" през 2000 г. - една от най-сериозните морски катастрофи в Русия.

Подводницата потъва 12 месеца след като Ванга твърди, че "Курск" ще бъде "покрит с вода" и "целият свят ще плаче за него".

Убийството на Индира Ганди

Индира Ганди е третият министър-председател на Индия. Заема поста от 1966 до 1977 г. и след това отново през 1980 г., преди да бъде убита през 1984 г.

През 1969 г. Ванга твърди, че "роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня".

На 31 октомври 1984 г. Ганди е застреляна от двама свои телохранители - по това време тя носи сари в шафранов цвят.

Възходът на Обама и Тръмп

Ванга разкрива, че 44-ият президент на САЩ, Барак Обама ще бъде първият чернокож, въпреки че казва, че той ще бъде и последният, което обаче не се сбъдва.

Тя също така предсказала и заболяване за Тръмп, което се сбъдна, когато той хвана Ковида-19 през октомври 2020 г.

Други предсказания

Съществуват множество пророчества, които Баба Ванга е направила, включително катастрофата в Чернобил в Украйна през 1986 г. и смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

Има обаче и някои предсказания, които не са се сбъднали до момента - тя е предсказала промяна на земната орбита и катастрофални слънчеви бури, които досега те все още не са се случили.

Неправилно е предсказала също, че Европа ще изчезне до 2017 г., тъй като континентът ще се превърне в "пустош, почти напълно лишена от човешки живот".

Единственото случило се същата година, което може да се свърже с това й пророчество, е излизането на Великобритания от Европейския съюз на 23 юни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Ти си

Ти си

27.11.2023 | 19:51

Нищожеството А аз Българина съм от онази част от Човеците който съставляват Човечеството погалено от Бога и Божията сила и благодат А вас чииииифутската пасмина всеки Божи човек ви мрази и трепе В близката история ариеца Хитлер днес братята араби И всуе ви иде напъна раздор да всявате между Чоловеци христиени и мюсюлмани

Отговори
3 6
Ванга не е, но Нострадамус е предрекъл

Ванга не е, но Нострадамус е предрекъл

27.11.2023 | 19:46

Че през 2024-а цар от Изтока ще покори Света и ще го превърне в пепел.

Отговори
3 7
Спокоен

Спокоен

27.11.2023 | 21:57

Той и Третата Световна (по времето на Пустинна буря) предрече...Тоест, периодично надупените на (северо)изток медии вадят от нафталина всякакви "мистични" "пророчества", по нареждане на костеливата ръка, държаща ги на къса каишка.

Отговори
8 1
Засрамете се!

Засрамете се!

27.11.2023 | 19:12

Никога не съм бил съгласен с това нищожество под мен чифутина,който нарича ислямските убийци нормални хора,но ето че и до там стигнахме. Господ ще ви накаже за тези глупости,които бълвате! Ванга никога не е пресказвала нито за 3000 години напред а още повече пък за Обама,Тръмп или Путин.

Отговори
1 1
Оставете бе

Оставете бе

27.11.2023 | 18:32

Говеда на женицата костите и да почиват в мир То бива вашето сатанинско безбожие бива Ама толкова отвратителна чиииииифутска наглост и безочие на куп не бива И после що ви мразели и трепали нормалните Човеци Ами и трепането ви е закъсняло

Отговори
4 4
Георги Георгиев

Георги Георгиев

27.11.2023 | 18:17

Защо публикуваш грешна информация. Никога Ванга не говори с години. И формирайте се

Отговори
8 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?