49
Следвайте ни

Детето ясновидец, което предсказа COVID-19, с ново пророчество за пандемията

viber icon

Детето ясновидец Абигия Ананд от Индия, което през 2019 г. предсказа ковид пандемията, обяви пророчеството си за настъпващата 2022 г. Според него животът най-накрая ще се върне към предишния си ход, но промените ще стават постепенно и с известни трудности.

„Периодът между декември 2021 г. и април 2022 г. ще бъде много важен. Той ще засегне следващите 400 години", казва Ананд, но не дава много подробности в тази връзка.


Поради постоянни мутации в близко бъдеще, нито едно лекарство няма да помогне за справяне с корона вируса, казва Ананд. Той обяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно изобретение. Силно препоръчва на хората от всички възрасти да водят здравословен начин на живот и да закаляват тялото. Тийнейджърът съветва да станат редовни заниманията със спорт, храната да е предимно растителна и да се прекарва повече време на открито.

„Събирайте дъждовна вода. Ако е възможно, научете се как да получавате енергия с помощта на слънчеви панели или генератор “, съветва тийнейджърът.

Младият мъдрец е на мнение, че човечеството трябва да бъде по-внимателно с развитието на изкуствения интелект. Той смята, че всякакви технологии, в частност 5G, могат да доведат до още по-големи трудности за човечеството - без да имат епидемичен характер, но със значително по-големи и сериозни последици. Ананд обаче предупреждава, че човечеството вече е пуснало тези технологии в живота си, смята ги за ценни и процесът няма да може да бъде спрян.
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

истината и само истината

истината и само истината

22.12.2021 | 22:26

Кромид-19 е болест на мозъка - психоза. Много хора луднаха. Държавите винаги изопачават ситуацията. Такъв синхрон такива съвместни дейности никога не е имало, на сляпо гледаме какво правят Германия и Франция без да се замисляме аджеба приложимо ли е това тук. Отговорът е прост, България като държава е едно джудженце затова са ни мачкали винаги, затова и са ни ограбвали по всички параграфи. Аз съм оптимист и мисля, че българите ще се обединим. Трябва да спрем да се делим на ваксиниран и неваксиниран - ядем една баница. Хорицата дето се излъгаха на пропагандата или чисто и просто бяха принудени да се боцнат нищо не спечелиха, и тях ги репресират и те носят маски и те правят още ПСР-и и те могат да се разболеят и те могат да заразяват - логика никаква от тези "ваксини". Да не говорим, че много хорица се боцнаха защото им писнало?! Е след като се боцна 3 пъти и виждаш че нищо не се е променило, не ти ли писва да се еб@ват с теб?! В толкова много европейски държави - великият запад, се ваксинираха над 60% и пак локдауни, мерки, щуротии... край няма прогледнете! Затова трябва да се обединим и заедно в нашата си рОдина да излезем с ясна позиция - не на репресиите. Нека има ваксини, нека има болници които да лекуват, НО не и репресии и масови психози. То не беше алфа, то не беше бета та чак до делта и омикрон... Всички тия доцентчета и лекари които чисто и просто всяват психоза трябва да бъдат съдени, защото нито са участвали в разбработването на тази "ваксина" нито са участвали в тестовете, че по цял ден да я рекламират. Участват в полевият тест -> слагат 3-4 дози и не питат какво и как.... ей така на сляпо. Пфайзер им отне 1 година да разработят и тестват уж това тяхно произведение, но за да споделят на всички хора документацията искат 50 година и искат да сложиш подпис, че само и единствено ти сам си носиш последствията ако стане нещо.... това ако не е подигравка не знам.... Време е да сме единни и да спрем цирка, заедно!

Отговори
1 0
Ясновидци

Ясновидци

22.12.2021 | 14:01

Едно време имаше една пловдивска ясновидка и я бяха снимали в един пловдивски сайт, как си търси и рови в чантата за ключовете!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?