Следвайте ни

Депутат целуна гърдите на секретарката на онлайн заседание ВИДЕО 18+

viber icon

Така се обсъжда бюджет! Аржентинският депутат Емилио Амери успя да сътвори най-големия виртуален гаф от началото на пандемията.

Той свали блузата на своята секретарка и целуна гърдите ѝ, без да обърне внимание, че камерата на компютъра му е включена за участие в работна видеоконференция, предава RT. Инцидентът доведе до оставката му.

По време на обсъждането на бюджета на страната, което беше проведено онлайн заради мерките срещу разпространението на COVID-19, камерата на Амери заснема как млада жена сяда в скута му. Старият котарак сваля блузата ѝ и я целува по гърдите.

Всички участници в работната конференция, както и всички зрители, стават свидетели на интимната сцена.

Председателят на аржентинския парламент Серхио Маса заяви, че поведението на Емилио Амери нарушава всички "допустими правила" на институцията. Той припомни, че във виртуалните дискусии е имало и други необичайни ситуации, включително и депутат, който заспа по време на една от сесиите.

Но сексуалните напъни преминаха всякакви граници. Самият Амери първоначално се опита да се пошегува и да омаловажи случилото се, но впоследствие взе решение да подаде доброволно своята оставка.

Той коментира пред една от местните радиостанции, че случаят се е отразил болезнено както на него самия, така и на неговото семейство, и на приятелите му. Емилио Амери е баща на три деца. Той се извини за поведението си и заяви, че заради лошото качество на видеовръзката той помислил, че камерата е изключена. "Попитах я дали може да ѝ дам една целувка и просто я целунах по гърдите. Това е всичко", обяснява народният представител.

Повечето от неговите колеги от парламента окачествиха поведението му като "изключително срамно". Освен това случаят беше използван, за да напомни за предишните обвинения в сексуален тормоз към депутата.

Аржентинецът съвсем не е единственият представител на официална институция, който попада в неловка ситуация по време на видеоконференция. През август държавен служител във Филипините загуби работата си, след като беше уловен да прави секс със секретарката си по време на служебен видеочат

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?