Следвайте ни

Депортират Instagram звезди, не спазили COVID мерки ВИДЕО

viber icon

Две Instagram инфлуенсърки са заплашени от депортация заради експеримент за социалните мрежи, който си направиха в Бали, пише факти.бг.

Джош Палър Лин и Лея Си публикуваха видео в Instagram, на което се вижда как се разхождат из остров Бали, като вместо задължителната маска на лицето, те всъщност са си нарисували такава. Става въпрос за съвсем истинска синя и бяла боя.

От видеото се вижда, че номерът с боята работи - когато инфлуенсърите се опитват да влязат в мол - охраната ги пуска, но пък посетителите на търговския обект им хвърлят повече от странни погледи.

Историята обаче показва, че да се снимат и публикуват тези кадри не е добра идея, ако искат да останат неразкрити. Всъщност видеото става вайръл и днес двете инфлуенсърки са заплашени от депортиране. Индонезийските власти обявиха, че паспортите на двете момичета са иззети и скоро ще напуснат страната.

Междувременно обаче стана ясно, че и охраната на мола ще понесе последици за това, че е пуснал инфлуенсърките в търговския обект без маски. "Те не просто нарушават правилата, но и умишлено провокират, така че е редно да бъдат санкционирани сериозно", е мнението на прокуратурата.

След целия този шум Джош Палър Лин и Лея Си публикуваха ново видео. В него те се извиняват за действията си и обясняват, че не са искали да покажат неуважение към местните закони. Опитвали се просто да забавляват хората.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?