71

Daily Mail: Осъдиха учителка, прелъстила 14-годишна ученичка

62-годишна учителка беше осъдена в Австралия за сексуални действия със своя 14-годишна ученичка, съобщава Daily Mail.

Мишел Грант преподава в католическо училище от 80-те години на миналия век. Престъплението, което е разглеждано в съда, е извършено през 90-те години.

Учителката дълго време се опитвала да установи връзка с 14-годишната ученичка. Тя се срещала с нейните родители, водила момичето на театър и я извеждала извън града. В крайна сметка тя успяла да спечели доверието й.

След това Грант започва да пише любовни писма на момичето и използва пътуванията, за да остане сама с нея и да прави секс. В същото време тя убеждавала момичето да запази отношенията им в тайна. Майката на ученичката не заподозряла нищо и им позволила да прекарват време заедно. Съпругът на учителката също не знаел нищо.

След като завършила училище, ученичката се опитала да се дистанцира от бившата си учителка. За да избегне раздяла, педагожката използвала „емоционално изнудване“. Когато момичето обявила, че между тях всичко е свършено, Грант я ударила в лицето.

Съдът осъди Грант на 18 месеца затвор, включително 12 месеца пробация. Така тя ще трябва да прекара шест месеца зад решетките.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?