71

Daily mail: Навални е убит с техника на КГБ, загинал е за секунди

Алексей Навални е прекарал между два и четири часа при минус 27 градуса, това е повредило сериозно кръвоносната му система и след това му е бил нанесен фаталният удар

 

Москва е могла да убие Навални по всяко време. Това обаче стана в наказателната колония. Целта бе следите да не водят към Кремъл, твърди Владимир Осечкин.

"Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е убит с удар в сърцето", написа британският в. "Дейли мейл".

По думите на руския дисидент и правозащитник Владимир Осечкин за ликвидирането на критика на Владимир Путин е била използвана техника, разработена от КГБ. 

"Служители от отдели за специални операции на Федералната служба за сигурност (наследила КГБ) са обучавани как да убиват хора с един единствен удар в областта на сърцето. Смъртта на жертвата настъпва за секунди", каза още Осечкин.

"Преди за бъде убит, Навални е прекарал между два и четири часа при минус 27 градуса. Това е повредило сериозно кръвоносната му система и след това му е бил нанесен фаталният удар в сърцето", добави Осечкин.

Според дисидента, Москва е могла да убие Навални по всяко време. Това обаче стана в наказателната колония. Целта бе следите да не водят към Кремъл.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
36 коментара
Браво

Браво

23.02.2024 | 20:59

Кой е режисьора на статията, интересно е измислена?!

Отговори
1 0
Четящ  и  разбиращ

Четящ и разбиращ

22.02.2024 | 22:39

Един от най-гнусните вестници сте. Толкоз ли сме наистина глупави за не разбираме нищо. Отвратителна действителност. Остава още да пишете че утре слънцето ще изгрее от Запад.

Отговори
3 1
Гаро

Гаро

22.02.2024 | 12:19

Разсипаха се да реват за тоя доказан екстревист и крадец, щото бил "конкурент" на Жужо. Реват за един провален престъпен тип и изкарват Путин престъпен убиец. А за Нетаняху, избил над 100 000 души в Газа, повечето мирни жители и над 15 000 деца, нито дума в Маричката. Един явен ГЕНОЦИД на цял един народ се одобрява негласно от тукашните мисирки. Те това е лицемерие на квадрат, дори на куб. Престъпно лицемерие.

Отговори
7 8
retert

retert

21.02.2024 | 22:27

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим----- https://da.gd/menx

Отговори
1 4
МУН

МУН

21.02.2024 | 21:09

"Руският опозиционер Алексей Навални най-вероятно е убит с удар в сърцето", написа британският в. "Дейли мейл". Подозираха, че има ингилизка следа в тази афера и ето ги, цъхнаха на терена. С обичайното HIGHLY LIKELY. От това по- яко доказателство може ли да има? И с размазване на фъркалиите от некъв си дисидент, дето нито сме го чули, нито видели. Страхотно, нало?

Отговори
6 17
8906

8906

22.02.2024 | 08:00

А за какво и беше на москва да убива деца в Буча, Мариупол, Бородянка, Киев, Харков, Миколаев, Херсон, Краматорск, Кременчуг, Чернигов, да разрушава панелки, детски градини, родилни домове и училища? Кажи бе, долна кремълска КУР.ВО?

Отговори
9 8
Ахъм

Ахъм

22.02.2024 | 12:55

До третия ден след изтеглянето на руските войски кметът на Буча не знаеше нищо за "трупове по улиците". Имаше видео от улиците на Буча от дошлите на втория ден полицаи. И там трупове нямаше.Но когато урките дойдоха, труповете се появиха, всичките с бели превръзки на ръкава. Евтини просташки номела в стил "наглосаксии". И после въртене на счупената плоча и лайномета до откат.

Отговори
7 3
Не вярвам в таласъми

Не вярвам в таласъми

21.02.2024 | 21:02

За какво й е на Москва да убива един напълно обезвреден затворник, осъден за реално извършени престъпления на 20 годинки? И то точно непосредствено преди Мюнхенската среща, на която ще присъства и Юлия Навална? И само месец преди президентските избори? Кой има интерес от такова безсмислено убийство ако не наглосаксиите, за да обявят колко е льош и кръвожаден Путин? Нали след диверсията на Северните патоци пак веднага обвиниха Путин, с единствената мотивация, че е лош човек. И след година и половина "разследвания" разкриха едно голямо нищо. Защо сега трябва да е нещо по-различно?

Отговори
10 26
ДА КУПУВАШ АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ

ДА КУПУВАШ АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ

21.02.2024 | 20:42

Е РУСКА РУЛЕТКА С ЦЯЛ ПЪЛНИТЕЛ! :)

Отговори
6 5
ГАДНИТЕ ПРОКЛЕТИ МР ЪСНИ КОЛХОЗНИ ПРОСТИ ТУТКИ

ГАДНИТЕ ПРОКЛЕТИ МР ЪСНИ КОЛХОЗНИ ПРОСТИ ТУТКИ

21.02.2024 | 20:32

ГИ КРИЯТ ТИЯ НЕЩА ОТ ВАС ОТДАВНА!

Отговори
3 5
КАКТО НА САМОЛЕТИТЕ Ф

КАКТО НА САМОЛЕТИТЕ Ф

21.02.2024 | 20:30

КАТО ИМ ПУСКАШ БЕТХОВЕН ВАЛКИРИИТЕ НА БОЙНАТА ЧЕСТОТА И ИМ ИЗГАРЯ КОМПА, БЛОКИРАТ ЛЮКА И КАТА ПУЛТА ИЛИ НА БТР ИМ СЕ БЛОКИРАТ ЛЮКОВЕТЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ И ИЗГАРЯ КОМПА НА ДВИГАТЕЛЯ, ДА ИЗЧАКАШ ХЕЛИКОПТЕРИТЕ :)

Отговори
1 6
Шopи

Шopи

21.02.2024 | 20:11

хaпчетат и си лягай !

Отговори
4 4

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?