4232

Да се страхуваме ли? Разкриха какво представлява мистериозната китайска пневмония...

Доктор Гарет Най потвърди пред Daily Star, че мистериозната китайска пневмония, която държи на нокти целия свят, всъщност е поредната мутация на COVID-19

Странният неидентифициран вирус причинява хаос в Китай от седмици, като светът е в повишена тревога поради опасения, че може да се появи нова пандемия.

Той вече достигна Европа – в Дания и Нидерландия има много случаи, а Световната здравна организация е в повишена готовност, цитира Vesti.bg.

Говорейки ексклузивно пред Daily Star, д-р Гарет Най, ръководител на програмата за медицински науки и медицинското училище в Честър, каза:

"Китай наблюдава скок на респираторните заболявания, особено при децата, но най-важното е, че това не е нова болест както беше COVID-19. Това е просто увеличение на заболяванията, за които вече знаем, а именно други варианти на COVID SARS-CoV2, грип, бактериите, които причиняват пневмония и респираторен синцитиален вирус. Сега, когато виждаме комбинация от вируси и бактерии, това е по-вероятно поради начина, по който телата ни се справят с болестта сега след години на COVID ограничения“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Стига вече реклама на тоя Ковид и вариантите му.За всеки е ясно,че

Стига вече реклама на тоя Ковид и вариантите му.За всеки е ясно,че

10.12.2023 | 19:00

Микробиолози поръчково и системно разработват подвариантите му,пускат го и заразяват света с гадната ви икономическа цел-свръхпотребление на лекарства,ваксини и мерки-биовойна.Поразредихте света с 25-30% с цел да не плащате пенсиите на хората,защото си го грабите тоя пенсионен фонд от поне 30г и продължава грабежа на воля и в момента.Какво ни баламосвате още-спрете лабораториите,които го развъждат и стига с тия политики за лекарства и дивотии..

Отговори
1 0
Иван

Иван

10.12.2023 | 12:41

Аз съм астматик. Прекарах веднъж вариант B на Covid. Повече ме е страх от ваксините.

Отговори
7 3
Да въ посъветвам

Да въ посъветвам

10.12.2023 | 12:36

Ако може задължително цялата редакцийка на чиииииифутската ви Мекица да се страхува та чак до девето коляно От страх рядката да ви хване По двайсет памперса да пълните от страх и памперсите да ви свършат И от там и вие

Отговори
8 7

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?