Следвайте ни

ЦРУ в ужас: Русия трепе агенти с тайно оръжие

viber icon

Студената война е приключила? Да, бе!

Марк Полимеропулос е бивш агент на ЦРУ, който става жертва на мистериозно руско оръжие, използващо микровълни срещу противника. Съществуването му не е доказано, а мистерията тормози както ЦРУ, така и Департамента за сигурност от години.

Но сега все повече експерти са категорични, че щетите, нанесени върху Полимеропулос са именно резултат от оръжие, използващо микровълни.

Агенти на ЦРУ са били нападани с мистериозното оръжие в Куба, Китай и Москва. Разбира се, правителството на САЩ не е потвърдило категорично, кой стои зад атаките, но настоящи и бивши служители вярват, че именно Русия стои зад нападенията. Руското правителство отказва коментар за CNN.

Микровълните повлияват на баланса, зрението и слуха на Полимеропулос. Болката така и не изчезва напълно.

"От този ден, нататък, имам главоболие всеки ден, всяка нощ. Никога не изчезва", казва бившият агент пред CNN. Налага се Полимеропулос да се пенсионира преждевременно. Като офицер, служил в Ирак, Сирия и Афганистан, той трудно се примирява с факта, че нещо невидимо го е изкарало от строя.

"По-добре да ме бяха застреляли. Но това е невидима рана. Ако ме бяха застреляли, щях да мога да докажа на хората, че съм атакуван. След случилото се в Москва, медиците в ЦРУ не ми повярваха", обяснява агентът. Той трябва да се бори, за да получи специално лечение и едва този месец терапията му приключва - близо три години след онази травмираща нощ в Москва.

"Когато ми дадоха диагнозата, в която пишеше, че имам травматично увреждане на мозъка, очите ми се напълниха със сълзи", споделя Полимеропулос. Близо 40 служители на американското правителство са изпитали симптоми, подобни на неговите.

През 2017 г. САЩ се налага да прибере дипломатите си от Куба, тъй като атаките са прекалено чести. Наскоро разсекретен доклад на ЦРУ сочи за "системен тормоз", в разследване на администрацията на Тръмп.

Русия разработва подобно оръжие от десетилетия. Бил Бърнс, номинираният за ръководител на ЦРУ от новия президент на Америка Джо Байдън, заяви преди дни, че негов приоритет ще бъде да се стигне до дъното на тези нападения. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (14)

Експерт!

Експерт!

28.02.2021 | 11:01

Извънземните са руска разработка за унищожаването на говедарите! Е това е цялата истина :) На главите си имат антени и ни облъчват, а говедарите ни построиха 5G мрежа, за да ни предпазят от вредните лъчения на извънземните, тоест от руската разработка (извадка от проект за научно фантастичен роман на заклет говедар).

Отговори
3 3
Магелан

Магелан

28.02.2021 | 09:32

Шок и ужас.Те краварите най после откриха топлата вода.Болшевиките и ватенките от 40,50 гд.използват това така наречено микровълново оръжие в целия в бившия Соц.лагер.Първите проби са правени точно в тези соц.държави който имаше опозиция към руската агресия като Чехословакия и Унгария това оръжие е приложено.Това е прилагано о вСофия.

Отговори
3 2
Мачкаййййй

Мачкаййййй

28.02.2021 | 09:09

Густоооо Мачкай Грозните Хамериканциии

Отговори
5 3
Запознат

Запознат

28.02.2021 | 08:56

На руските нападения с микровълни ЦРУ ще отговори с 5G. Единствената защита е алуминиево фолио върху главата.

Отговори
4 3
@Велика страна е Русия

@Велика страна е Русия

28.02.2021 | 08:50

Velika e v tapashtina,prostashtina,robstvo,mizeriya,divashtina,varvarshtina,piyanstvane,...! Za nishto ne stavat blyadovete drogirani alkashi !

Отговори
2 5
кон спиратор

кон спиратор

28.02.2021 | 08:44

Да не би да си е купил 5G- телефон? Симптомите са същите....

Отговори
7 3
ТОТЮ

ТОТЮ

28.02.2021 | 06:00

НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТЕЗИ ДИВОТИИ!!! ПИШЕТЕ КЪДЕ СЕ СКРИХА ВАКСИНИТЕ!!!!!

Отговори
11 8
Мари

Мари

28.02.2021 | 05:30

Казах ви , не се занимавайте с Русия! Байдън , търсиш си белята!!!

Отговори
12 10
И аз

И аз

28.02.2021 | 03:27

И аз имам микровълна И я шъ трепа тайно и секретно

Отговори
7 7
ЦРУ

ЦРУ

28.02.2021 | 01:22

Майтап бе...

Отговори
8 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?