Следвайте ни

COVID-19 повали Дуейн "Скалата" Джонсън и семейството му

viber icon

Дуейн "Скалата" Джонсън обяви, че той и цялото му семейство са заразени с COVID-19. Бившият кечист, който сега е най-високо платеният актьор в света, каза, че той, съпругата му и двете им дъщери са се заразили, въпреки че са спазвали „дисциплинирано“ мерките за безопасност.

Джонсън обаче заяви, че сега вече всички са добре и вече не са заразни.

48-годишният Джонсън информира, че той, съпругата му и двете им дъщери на четири и две години са се заразили преди около две седмици и половина.

Те прихванали вируса от много близки семейни приятели, които, от своя страна, не знаели откъде са заразени.

"Мога да ви кажа, че това беше едно от най-трудните неща, които трябваше да преживеем като семейство," каза Джонсън във видео в своя профил в Instagram.

"Да дадеш положителен резултат за COVID-19 е много по-различно от това да преодолееш тежка контузия или да бъдеш изгонен от дома си, или дори да си разорен, което ми се е случвало повече от няколко пъти," добави той.

"Моят най-голям приоритет е винаги да защитавам семейството си.

Притеснява ме това, че някои хора, в това число и политици, вземат тази идея за носенето на маски и я включват в политическата си програма.

Това няма нищо общо с политиката. Носете си маската. Това е факт и е правилното нещо, което трябва да се прави."

Дуен Джонсън последва баща си Роки и прави успешна кариера в кеча, преди да се насочи към актьорската професия, участвайки в касови хитове, като Кралят на скорпоионите, Бързи и яростни 6 и Джуманджи, пише BBC.

Джонсън е заработил 87.5 млн. долара в периода юни 2019 – юни 2020 г.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?