1553

Чудовището от Лох Нес изплува за 7 минути, кълне се местен

Мъж, който живее в близост до езерото Лох Нес, твърди, че видял Неси да плува цели 7 минути. Въпреки че може да изглежда, че някои виждат Неси всяка седмица, според Официалния регистър за наблюдения на чудовища от Лох Нес, последното засичане на митичното животно, е едва петото за тази година. Последното е било виждано цели три пъти през април, пише каналът vbox7.

Човекът е наблюдавал Неси на 27 август, като съобщава за дълга вълна, която се появила в езерото и била срещу течението. Нямало видима причина за вълната, твърди още мъжът, който направил цветната снимка.

Първото споменаване на Неси е през 565 г. от монах, който разказал, че бил нападнат от него. Съвременният интерес към чудовището датира от 1933 г., когато няколко човека уверяват, че са го виждали. Няма сигурни данни съществува ли реално това животно или не, както и за неговите класификация и вид.

Въпреки това, учени от университета в Бат, университета в Портсмът в Обединеното кралство и университета Хасан II в Мароко, откриха малки вкаменелости от плезиозаври в речна система на 100 милиона години, която сега е пустинята Сахара в Мароко.

Откритието предполага, че тези същества са живели и са се хранели в сладка вода, заедно с жаби, крокодили, костенурки, риби и огромния воден динозавър Spinosaurus. Тези вкаменелости предполагат, че плезиозаврите са били адаптирани да понасят сладка вода, вероятно дори да прекарат живота си там, като днешните речни делфини. Вярващи в съществуването на Неси смятат, че митичното животно е именно наследник на плезиозаврите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Къде си Неси

Къде си Неси

03.09.2022 | 23:09

След тази невероятна чифутска новина която ме разтресе до дъно Предлагам Външно веднага да се задейства и изпрати делегация до Неси а не Нети онази певицата Даже не и до Рафи или Тони А директно до Неси и тая пуста Неси незабавно да ни посети със вкаменелостите си Иначе огромен дипломатичеси скандал ще стане и ще излезнем от Еврейския Съюз Нашия хидроинженер за Ко го направи Водното огледало във Кърджали Нъл за Неси го направи Та свободно да се плацика и демократично

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?