Следвайте ни

Черен прецедент: COVID-19 взе жертва по време на самолетен полет

viber icon

Пътник, болен от коронавирус, е починал по време на полет. Смъртта му е всяла жестока паника сред останалите пасажери, които се чудели как да се изолират из различни части на самолета. Лекари на борда са опитали да спасят мъжа, но не са успели и той е обявен за мъртъв малко след аварийно кацане в Ню Орлиънс, съобщава „Мейл онлайн“.

Медиците, които са били допуснати на борда, след като самолетът е кацнал, се опитали да го спасят, докато съпругата му разкрила в близост до други пътници, че съпругът й е проявявал симптоми на COVID-19 през последната седмица, като загубил усещането си за вкус и мирис. В ужасяващо изпитание за близките пътници мъжът е бил видян в самолета да се тресе и изпотява и да диша трудно дори преди излитането на полета.

Във въздуха състоянието му се влошава бързо и капитанът взема решение да извърши аварийно кацане, за да може мъжът да получи медицинска помощ. Малко повече от час след кацането пътникът, който седял на седалка 28D, спрял да диша.

Пътниците, пътували със съдбоносния полет, изразиха своите разочарования от авиокомпанията в социалните мрежи. „

Пътникът попълнил формуляр преди полета, че не е имал положителен тест за COVID-19 и не е имал симптоми на заболяването, причинено от новия коронавирус, според авиокомпанията. "Очевидно е, че пътникът е дал погрешни сведения", заявиха от авиокомпанията, шоще Dariknews.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?