1553

Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Може би ще ви разочаровам, но от това, което ни е известно, той наистина е починал от тромб". Това заяви пред журналисти шефът на украинското разузнаване Кирило Буданов в отговор на въпрос дали му е известна причината за смъртта на руския опозиционер Алексей Навални.

Припомняме, че според официалната руска версия Навални е починал на 16 февруари в наказателната колония "Полярния вълк", където изтърпяваше дългогодишна присъда. След като новината бе разпространена се появиха всевъзможни теории за това, какво е причинило кончината му.  

Буданов е един от най-информираните хора не само в Украйна, като през него минават всички тайни операции във войната с Русия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
ЧИ ФУТА ПЕ ДЕРАСТ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!

ЧИ ФУТА ПЕ ДЕРАСТ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!

26.02.2024 | 20:41

ЕДИН ИЗРОД ПО-МАЛКО! :)

Отговори
2 1
Буда Нов

Буда Нов

26.02.2024 | 11:44

Къде сте бре Украински Мекерета и Шарлатани!Храчихте по форумите срещу Русия и Путин хвърляхте фикалии на ляво и на дясно и сега може ли да си изядете лай ,лай на та!

Отговори
10 8
Гаменъ

Гаменъ

26.02.2024 | 11:42

И сега кво? За чий така се радваше веселата вдовица, че Путин лично убил мъжа й? А къде отиват всичките голословни обвинения, дето изплюха още на 15-та минута световните "дермократи"? Май всичката им работа е такава. Надяват се, че като махнат Путин, Русия отново ще свали гашти. Ахъм, ще стане, ама друг път. И тоя, дето ще замести Путин ще ги кара с умиление да си спомнят за безобидния Жужо.

Отговори
9 5
Нещо замериса на вкисната манджа!

Нещо замериса на вкисната манджа!

26.02.2024 | 11:51

Да и парясницата на Навални Юлия ,дето го излъгала още през 2021 г.развела се с него взела му всичко,вкарала го в затвора,после го тровила за да обвинят руснаците и след лечението в Германия го пратила обратно в Русия да го затворят и тя да си вее байряка с любовника в Германия и накрая да го прати в Сибир и да умре като куче,за да го направи мъченик и след смърта му тя да стане лидер и да пълни гуши от чуждите спонсори!

Отговори
7 6
Жана Немцова

Жана Немцова

26.02.2024 | 11:17

"Нас ни убиват. Разбирате ли? И този риск сега е и за тези, които се намират извън пределите на Русия. Това е съпроводено не само с проблема с личната безопасност, но и безопасността на семейството. Това е страшен път и го избират само идеалисти, какъвто беше Алексей Навални. Това са единици", коментира тя възможността за руска опозиция по някакъв начин да подкопае режима на Путин. Тя даде пример с протестите на жените, които искат мобилизираните им мъже да се върнат от фронта. "Светлана Тихановская стана лидер само за месец. Така че може много бързо да възникне спонтанно нов лидер, но кариерно лидерство у нас не може да има. Ако се случи нещо подобно – веднага ще попаднете в затвора", коментира Немцова. По думите й Путин разгръща мащабна програма за пренаписване на историята. "Това започва още от детската градина и училище – уроци за това, че Русия трябва да контролира Украйна. Пренаписва се историята, организират се всякакви патриотични събития. Това... ще определя съзнанието на следващите поколения". Затова трябва да се попречи на Путин да изгради информационна желязна завеса - да се инвестира в алтернативни канали за информация, за да могат хората да четат истинските новини, категорична е дъщерята на Немцов. Според нея на изборите ще бъде потвърдено, че Путин има около 70% подкрепа, както сега прогнозират социологическите агенции. "Всичко ще приключи", обобщи тя.

Отговори
14 7
Гаменъ

Гаменъ

26.02.2024 | 11:46

Убиват ви? Пак Путин? Като Навални? Соросоидни предатели и врагове на Русия и всичко руско и изцяло в услуга на външни сили..

Отговори
5 7

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?