Следвайте ни

Брижит Макрон влезе в болница! 3 часа я държат под пълна упойка

viber icon

Изглежда, че Брижит Макрон изобщо не се притеснява, че е с цели 24 години по-възрастна от съпруга си. Близки познати на двойката твърдят, че бившата учителка е много по-млада по дух от мъжа си, пише jenata.blitz.bg.

Брижит нееднократно бе критикувана, че е започнала връзка и се е омъжила за Макрон, който може да й е син. А когато по главата на френския президент се появиха първите сиви коси, Брижит се пошегува, че съпругът й остарява по-бързо от очакваното и скоро ще я настигне.

За своите 66 години първата дама на Франция изглежда доста привлекателно. Независимо от това, тя е готова да се бори със зъби и нокти за красотата си, като се възползва и от постиженията в областта на пластичната хирургия.

Според френските медии, в средата на миналия месец Брижит се е подложила на подмладяваща процедура в една от пластичните клиники в страната. 

Съобщава се, че на 16 юли госпожа Макрон е забелязана в клиниката American Hospital в Париж. Ден по-късно тя е легнала на операционната маса. Интервенцията е продължила 3 часа, като през цялото време тя е била под пълна упойка. 

Лекарят, извършил операцията, е светило в естетическата хирургия. Конкретна информация за самата интервенция обаче не се съобщават.

"Операцията е преминала без никакви усложнения. Бившата учителка е напуснала клиниката още същия ден", отбелязват френските медии. 

Следващите два дни Брижит е прекарала в президентската резиденция във Версай, възстановявайки се от продължителната интервенция. След това се е отправила към южната част на страната, където по това време е бил съпругът й. 

До момента за операцията на първата дама на Франция няма никакви официални коментари - нито от клиниката, нито от Елисейския дворец. Папараците все още не са успели да запечатат на снимка променената госпожа Макрон.

Не е изключено Брижит да продължи да изглежда по-млада от половинката си. 

Вече нямаме търпение да разберем как изглежда Брижит Макрон след пластичната операция. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?