71

Братя по оръжие: Стивън Сегал и Николай Малинов учредиха "Русофили" в Москва

Отритната от Холивуд звезда заради връзките си  Путин заяви, че се чувства русофил, тъй като баща му е бил руснак

 

Стивън Сегал участва при учредяване в Москва на Международно движение на русофилите. Инициативата на Николай Малинов, ръководител на българското движение "Русофили", е подкрепена от външното министерство на Русия и руския първи дипломат Сергей Лавров, съобщава БНТ.

Присъствието на отритнатата от Холивуд заради подкрепата си към Путин звезда от екшън филмите с бойни изкуства Стивън Сегал на събитието не е неочаквано. От години бившият актьор живее в Русия. Той е представител на руското външно министерство за хуманитарните връзки със САЩ и Япония. През ноември 2016 г. лично Владимир Путин му връчи руски паспорт.

Американският актьор заяви, че се чувства русофил, тъй като баща му е бил руснак и той е бил отгледан в среда, в която е обикнал руската култура.


През 2011 г. екшън актьорът положи клетва като заместник-шериф на окръг Хъдспет в Тексас и се зае да охранява границата между щата и Мексико. Седем години по-късно той беше обвинен в сексуален тормоз.

Иначе Стивън Сегал се определя като будист. Той има американско, сръбско и руско гражданство. Има и седем деца от четири жени. Първата му съпруга е японка, а настоящата е монголска танцьорка от Улан Батор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
American Thinker

American Thinker

15.03.2023 | 15:36

кспертът от American Thinker Джаред Питърсън вече признава победата на Русия във военния конфликт, наричайки го „мъчителен“ и „болезнен“. „Украйна губи поколение млади мъже, и всичко това, за да подкрепи отслабващата планетарна хегемония на САЩ“, пише Питърсън, наричайки войниците на ВСУ „пушечно месо за онези, които ходят по коридорите на Държавния департамент и Пентагона“. Питърсън заключава, че Западът трябва незабавно да промени курса си в Украйна. Ако той продължи да проточва войната, която не може да бъде спечелена, да изостря минали грешки, умишлено да създава усещане за изолация и заплаха в Русия, тогава Щатите скоро ще бъдат в точка, в която тази война може да бъде продължена само чрез директно навлизане на войски на НАТО. А това създава сериозна възможност за унищожаване на цивилизацията. „В края на краищата, каквото и да се случи на бойното поле, руснаците няма да търпят превръщането на Украйна в огромна американска военна база на предната им веранда". Бившият съветник на Тръмп, полковникът от американската армия Дъглас Макгрегър, също заяви, че САЩ не могат да победят Русия дори на полетата на Украйна. "Русия не е Сърбия или Ирак. Ние не можем да победим Русия. Тя ще постигне целта си в Украйна и ще унищожи украинските въоръжени сили, твърди военният. - Киевският режим няма да оцелее. И в резултат НАТО няма да оцелее – ще се разпадне. Защото хората в Европа най-накрая ще разберат какво правим: водим войни в чужбина на висока цена за тях и в ущърб на националните им интереси, в ущърб на тяхната сигурност. - И също, че Путин не е д-р Зло и не се интересува да води война срещу останалата част от Европа, напротив, той иска да прави бизнес с нея, казва Макгрегър.

Отговори
3 21
а разни шорошоядски трътки

а разни шорошоядски трътки

15.03.2023 | 15:30

обесняваха, че всеки бяга и никой не ходи в Русия!

Отговори
5 9
Ленин

Ленин

15.03.2023 | 14:46

Полезните идиоти на капитализма са шорошоядските дебили!

Отговори
3 10
Ддд

Ддд

15.03.2023 | 13:36

И този изчетка.

Отговори
11 6
Ддд Ннникой не е изчаткал ....

Ддд Ннникой не е изчаткал ....

15.03.2023 | 14:41

След на земята ...и тогава съди!

Отговори
3 7
765

765

15.03.2023 | 13:32

Същият текс като отделна статия имаше и вчера в пловдивския "официоз" иначе Сегал няма какво да прави при педалите в западащия холивуд

Отговори
8 14
РусоФоб продажник: Ваи, родителите ми са русофили!

РусоФоб продажник: Ваи, родителите ми са русофили!

15.03.2023 | 13:16

Защо се продадохме за кървавите долари? Мръсници сме!

Отговори
6 10
Сегал

Сегал

15.03.2023 | 11:49

За да е пълно обслужването на Путин, липсват само онзи от Банкя и льотчика.

Отговори
20 7
Помнещ всичко

Помнещ всичко

15.03.2023 | 11:27

Заради тоя надут малoумен к.р.е.т.е.н наш каскадьор получи чудовищно счупване! А за извратената му похотливост по-добре да не отваряме дума.

Отговори
20 5
В.И.ЛЕНИН

В.И.ЛЕНИН

15.03.2023 | 11:20

"ПОЛЕЗНИ ИДИОТИ!"

Отговори
24 6
РусоФоб продажник: Ваи, родителите ми са русофили!

РусоФоб продажник: Ваи, родителите ми са русофили!

15.03.2023 | 13:17

Мръсници сме!

Отговори
4 9

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?