Следвайте ни

Борис Джонсън обяви с коя ваксина ще се имунизира

viber icon

Британският премиер Борис Джонсън обяви, че самият той скоро ще се имунизира срещу COVID-19, подчертавайки, че ще го направи с ваксината на "АстраЗенека" (AstraZeneca), въпреки продължаващата полемика около съмненията, че препаратът може да предизвиква кръвни съсиреци, предаде ДПА.

Говорейки пред депутати по време седмичния парламентарен контрол Джонсън бе попитан за няколко страни, спрели използването на ваксината заради опасения от възможни странични ефекти, предаде БТА. 

 Вместо да говори за спирането на употребата на ваксината в няколко европейски страни, включително Германия и Португалия, премиерът каза: "Може би най-доброто, което мога да кажа за програмата за имунизация с ваксината на "Астразенека/Оксфорд" е, че най-накрая научих, че скоро ще дойде моят ред за ваксинация, за което съм радостен".

"Със сигурност ще се имунизирам с ваксината на "АстраЗенека/Оксфорд", допълни той.

Това предизвика въпроси на журналисти, тъй като британците нямат право да избират с коя ваксина да бъдат имунизирани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

ФАРАОН

ФАРАОН

17.03.2021 | 21:49

ОПИТАЙТЕ СЕ СХВАНЕТЕ И ОСЪЗНАЕТЕ ФАКТА, ЧЕ ХОМО ХАЗАРИНА НЕ Е ЧОВЕК. ПРИ МЪЖКИТЕ Е >70% ЖИВОТНО, ПРИ ЖЕНСКИТЕ ОТ 20 - 45% НЕЩО КАТО У ФИЛМА МУХАТА. НО СА СЛАГАНИ ЧАСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ ЖИВОТНИ. МАНДЖА С ГРОЗДЕ :)

Отговори
0 2
ELLEN RE-PLAY

ELLEN RE-PLAY

17.03.2021 | 21:39

ПРОГРАМАТА ХОМО ХАЗАРИН Е ОСОБЕНО ОПАСНА И ВРЕДНА И ПРЕДПОЛАГАМ СЕ СЕЩАТЕ, КАКВО СЛЕДВА :) НЕ БИВА ДА СТИГНЕ ДО ЗЕМЯТА ИЛИ ДО ДРУГИ КОЛОНИИ НА ЖИВОТА И ДА ГО УНИЩОЖИ. ПА И АЗ НЕМА ДА ГО ДОПУСНА :)

Отговори
0 1
CAPTAIN SSCHNUFFEL

CAPTAIN SSCHNUFFEL

17.03.2021 | 21:36

ЗАГРЕВАТЕ ЛИ СЕГА, НАКЪДЕ ВИ ВОДЯТ ХАЗАРСКИТЕ ХОМО ШАЙКИ У ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, В КОИТО СА ОВЛАДЯЛИ УПРАВЛЕНИЕТО.

Отговори
1 1
ELLEN RIPLEY

ELLEN RIPLEY

17.03.2021 | 21:32

СЕГА ВИ Е ЯСНО, ЗАЩО В ОПИТА ДА СЕ ЛИКВИДИРА ИНФЕКЦИЯТА В МОСКВА БЕШЕ СЛОЖЕН ГРУЗИНСКИЯ ТАВАРИШ САТАНА, КОСМАТ И С ГОЛЕМИ СТАФИДКИ, А НЕ МЕСТНИТЕ ХАЗАРСКИ ХОМИТА :) И ВИ Е ЯСНО, ЗАЩО ТАКА БЕСНЕЕХА СРЕЩУ НЕГО, ТИЯ ЖИВОТНИ :)

Отговори
0 2
ELLEN RIPLEY

ELLEN RIPLEY

17.03.2021 | 21:29

КАКВО ЩЕ СТРУВА НА МЕСТНИТЕ ХАЗАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ, ТАЯ ЖИВОТИНСКА БАНДА, НИ НАЙ-МАЛКО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА. ДАЛИ ЩЕ ИМА ВОЙНА СЪС 500-600 МИЛИОНА ИЛИ 5-6 МИЛИАРДА ЖЕРТВИ Е ВАЖНО НОСИТЕЛИТЕ НА ПРОГРАМАТА ХОМО ХАЗАРИН ДА ОЦЕЛЯТ.

Отговори
0 0
ELLEN RIPLEY

ELLEN RIPLEY

17.03.2021 | 21:27

КОГАТО ХАЗАРИНА СЕ НАТРЕСЕ НЯКЪДЕ, ВЕДНАГА ГЛЕДА ДА СЕ ЧИФТОСА С МЕСТНИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ ПРОГРАМАТА БЪРЗО ДА СЕ РАЗМНОЖИ И КОГАТО ДОСТИГНЕ КРИТИЧНО КОЛИЧЕСТВО ДА ОВЛАДЕЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. КАТО ДОБАВИШ КЪМ ТОВА И СТАДНИЯ ИНСТИНКТ, ОТ ЖИВОТНОТО В ПРОГРАМАТА, ВИ Е ЯСНО, ЧЕ МЕСТНИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС

Отговори
0 1
SIGOURNEY WEAVER

SIGOURNEY WEAVER

17.03.2021 | 21:24

ХАЗАРИТЕ СА НОСИТЕЛЯ НА ХОМО ПРОГРАМАТА. КОЯТО НЕ СЕ ИЗЧЕРПВА С ГЪ...РБА, А ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕНТАЛНИ ИЗРАЖЕНИЯ И ПОНЕЖЕ Е СМЕС ОТ ЧОВЕК И ЖИВОТНО, НЯМА МОРАЛ, СКРУПУЛИ, ЧОВЕЧНОСТ И КАКВОТО ТАМ РАЗЛИЧАВА ЖИВОТНОТО/ВЛЕЧУГОТО ОТ ЧОВЕКА. :) ЗА ДА СЕ МАСКИРА, ПРОГРАМАТА ОБИКНОВЕННО Е АКТИВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ МЕКИТЕ КИТКИ. КАТО ПОЧНЕШ ОТ БАНКЯ, МИНЕШ ПРЕЗ ДЖАМБАЗКИ И СВЪРШИШ В МАСКВА :)

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?