46

Бомбата на годината! Metallica се завръщат с нов албум и уникално турне

Ето тази новина чаках! Това си казаха милионите фенове на легендарната хеви метъл група "Металика" по света. Причината - Джеймс Хетфийлд и компания пуснаха нова песен. Изненадите обаче не спират дотук. Обявиха нов албум и единствено по рода си турне.

Заклетите фенове ще отбележат датата 28 ноември като прaзник в календара си. "Металика" не издаде с нищо за задаващата се буря, като реши да стовари добрите новини наведнъж и да остави всички безмълвни.

Новата песен
Пилотното парче от новия албум носи името "Lux Aeterna". Тя е една от малкото кратки песни на "Металика" (към 03:30 мин.), но носи, страхотен заряд. И наистина пали динамита, за да може предстоящият взрив да разтърси света само след няколко месеца.

Новият албум
Албумът пък може да се похвали с нетипично, но оригинално заглавие - "72 seasons". Датата, на която ще излезе на пазара на физически носител и в дигиталните платформи е 14 април 2023 г. Засега остава тайна колко песни съдържа, но е сигурно, че при звученето няма да има компромиси.

Турнето
От бандата обявиха интересен формат на турнето си догодина. Във всеки един град, който влезе в списъка им, ще изнесат два поредни концерта - през уикенда. Още по-интересното е, че и през двата дни ще изпълнят съвсем различен плейлист. Засега има над 25 обявени дати, като 9 от тях са в европейски държави. Със сигурност списъкът ще расте главоломно. Включването на България в него обаче си остава химера. Но пък най-Заклетите фенове ще се качат на самолета и ще чуят на живо идолите си в Испания, Германия или пък Полша. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?