3906

Болестта не я сломи! Кейт се завърна по-красива от всякога СНИМКИ ВИДЕО

Тя присъства на честването на рождения ден на крал Чарлз Трети

В лично писмено послание в петък Кейт съобщи, че ще участва в празника. Тя каза, че е по-добре, но още "не е излязла от мрака" и лечението ѝ ще продължи


Шест месеца след последната си обществена проява, британската принцеса Кейт, която се лекува от рак, се завърна към обществения живот на военния парад за честването на официалния рожден ден на крал Чарлз Трети, съобщиха световните осведомителни агенции.

 

Кейт, принцесата на Уелс, принц Луис и принцеса Шарлот

Снимка: AP/БТА

 

В бял тоалет и с шапка, принцесата на Уелс се усмихваше и махаше на хората от каляската, която я откара заедно с трите ѝ деца – Джордж, Шарлот и Луи, от Бъкингамския дворец до площада, където беше церемонията. Тя слезе от каляската, за да гледа от съседна обществена сграда. По-късно излезе заедно с останалите от кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец за традиционния поздрав. 

Британският крал Чарлз III, в центъра с кралица Камила, принц Джордж, вляво, принц Уилям, принц Луис, принцеса Шарлот, Кейт, принцесата на Уелс, Софи, херцогинята на Единбург, и принц Едуард на балкона в Бъкингамския дворец след церемонията Trooping the C

 

В лично писмено послание в петък Кейт съобщи, че ще участва в празника. Тя каза, че е по-добре, но още "не е излязла от мрака" и лечението ѝ ще продължи. 

 

Крал Чарлз, който също е болен от рак и се лекува, премина с каляска по авенюто "Мал" от Бъкингамския дворец до мястото на церемонията, придружен от Камила.

 

 Миналата година той водеше процесията на кон като сина си принц Уилям, сестра си и брат си – принцеса Ана и принц Едуард, които останаха верни на традицията, информира nova.bg. Рожденият ден на монарха се чества официално във Великобритания през юни.  Крал Чарлз продължава тази традиция. Той е роден на 14 ноември 1948 г.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?