83

Болестта го изяде: Брус Уилис почти не може да говори

Здравето на Брус Уилис се влошава и той вече почти не може да говори, както и трудно разбира какво говорят другите, съобщи италинският в. La Repubblica, позовавайки се на американски медии. Както стана известно преди месеци, 67-годишният актьор страда от афазия – инвалидизиращо заболяване, произтичащо от неправилното функциониране на области в мозъка, свързани с езиковите способности, което бавно, но безвъзвратно се задълбочава. Диагнозата принуди звездата от "Умирай трудно" да обяви и оттеглянето си от снимачните площадки през март.

В момента актьорът прекарва възможно най-много време с втората си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери – 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин. По време на празниците с тях е и бившата му половинка Деми Мур, с която Уилис е останал в отлични отношения, с трите момичета, родени от брака им: Румър (34), Скаут (31) и Талула (28). В разширен състав семейството е прекарало и по-голяма част от периода на локдауна, наложен от пандемията на Covid-19, а сега дава цялата възможна обич на оттеглилия се екшън герой в един от най-трудните моменти от живота му.

Ема сега е гласът и средството за общуване на актьора. Има дни, в които се виждат проблясъци от стария Брус, но те са кратки и все по-редки. За близките му е тежко да го гледат как сякаш им се „изплъзва“ все по-надалеч, те се молят за него и се надяват на някакво коледно чудо, разказва анонимен източник, близък до семейството, пред RadarOnline.

От първия миг, в който разбират за болестта му, фенове и колеги на актьора се обединяват около него и близките му, засипвайки ги с хиляди съобщения и жестове на солидарност и

Според RadarOnline актьорът вероятно е променил завещанието си дни преди да получи диагнозата афазия и почти цялото му състояние, възлизащо на 250 милиона долара, ще бъде разпределено в сегашното му семейство. Трите дъщери от първия му брак щели да получат само по 1 милион, а останалото се предвижда да остане във владение на Ема Хеминг и двете по-малки дъщери, пише OFFNews.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Яяяя

Яяяя

30.12.2022 | 11:07

Давай Уили! Покажи и на тази болест ,че ти умираш трудно!

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?