Следвайте ни

Близките на испанския военен с горещи разкрития за връзката му с Хабибе

viber icon

Близките на бившия испански военен, който застреля кърджалийката Хабибе в Майорка, не вярват, че той е планирал предварително убийството на възлюбената си и своето самоубийство.

Жената беше убита от испанеца на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. След като я гръмнал, той обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

"Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени", твърди сестрата на Марио, предава блиц.

И разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където кърджалийката работела като сервитьорка. Станали двойка едва преди няколко месеца. Преди две седмици Хабибе казала, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен.

Той понесъл раздялата много зле и бил объркан, опитвал многократно да се свърже с Хабибе. Все още не е ясно как двамата са се срещнали във фаталния ден.

Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Затова се изключва версията, че оръжието е закупено за лов. Напротив, всичко показвало че бившият военен се сдобил с него, воден от намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие.

Според близки на убитата, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив и  Хабибе споделяла, че се страхува от това.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?