Следвайте ни

Близки на Тръмп разкриха ще се бори ли за президент през 2024 г.

viber icon

Хора от тесния кръг на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп вярват, че милиардерът няма да се кандидатира за президентските избори през 2024 г., съобщи вестник Politico.

През ноември се появиха съобщения, че Тръмп планира отново да се кандидатира за президент през 2024 г. Според източници на Politico, обаче, той започва да охладнява към тази идея.

Сред вероятните причини е и изискването той да публикува допълнителна финансова документация за състоянието и данъците си, която може да го направи уязвим за продължаващите наказателни и граждански разследвания и съдебни дела.

„Няма да бъде през 2024 г.“, каза приближеният на Тръмп, пожелал анонимност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Арнолд Шварценегер SKYNEWS

Арнолд Шварценегер SKYNEWS

10.01.2021 | 21:16

"...За радост скоро Тръмп ще е толкова важен (значим), колкото старо съобщение в Twitter и ще остане в историята като най-лошия президент на Америка. Демокрацията е като закален меч - колкото повече се затопля и закалява в студена вода - по-силна става! Добре дошъл г-н Байдън, всички ние те подкрепяме да обединиш нашата нация отново!" Арнолд Шварценегер https://news.sky.com/story/us-capitol-riots-arnold-schwarzenegger-compares-pro-trump-rioters-to-nazis-who-attacked-jews-during-night-of-broken-glass-12184271

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?