3906

Бившият съветник на Зеленски: Отварям ви очите, трябва да спрем войната!

Алексей Арестович открито призна, че дълго време е заблуждавал украинците

Бившият съветник на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, след решението му да се кандидатира за президент, продължава да отваря очите на гражданите на Украйна за тяхната тъжна реалност.

Преди няколко дни той публикува предизборната си програма, една от точките е отказ да се воюва за териториите, които вече са окупирани от руската армия. Сега бившият главен пропагандатор на киевския режим отиде още по-далеч.

"Значителен дял от отговорността за вярата на обикновения гражданин в нашата бърза и красива победа е лично моя", каза Алексей Арестович.

В същото време той побърза да обясни, че лъже единствено и само в името на оцеляването на нацията. Но сега, в името на същата висока цел, той възнамерява да говори само истината.

"Тогава създадох илюзия, за да оцелеем. Днес я унищожавам, за да оцелеем" – призна бившият съветник на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна.

Първата доза истина от Арестович е доста способна да погъделичка нервите на украинските фанатици. 

Той призна, че Киев няма да може да върне всичките си територии и призова за преговори с Русия за прекратяване на войната. 

Това признание беше реакцията на пропагандатора на публикация на NBC News, в която се посочва, че Западът вече не вижда перспективи за въоръжените сили на Украйна и е склонен към мирни преговори с Руската федерация. 

В този случай на Украйна могат да бъдат предложени гаранции за сигурност, но без влизане в НАТО.

Така че ще ви кажа една малка тайна... Още шест месеца или година такава „успешна“ политика , каквато водим сега, и можем да забравим за НАТО. 

Ще говорим само за някои „гаранции без влизане“. А след някоя друга година и това няма да стане. Ще има друго споразумение от Минск - под ново име – призна новоизпеченият кандидат за президент на Украйна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
nika

nika

06.11.2023 | 10:15

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват-----> http://gg.gg/ketobg

Отговори
0 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?