Следвайте ни

Бивша евангелистка стана порно звезда

viber icon

В САЩ бивша евангелистка проповедничка напусна църквата и започна да се снима в порно, пише Блиц, цикирайки New York Post. 35-годишната Никол Мичъл израснала в семейство на баптисти и получила сериозно религиозно възпитание. „Убеждаваха ме, че желанията и тялото ми са греховни и лоши“, разказва тя. Въпреки това от малка тя си фантазира, че ще стане стриптийзьорка. Мичъл редовно ходела на църква и често задавала въпроси на свещениците. През 2016 г. й предложили да изнася седмична проповед пред енориашите.
Тя с радост се съгласила. „Да бъда на сцената пред хиляди хора, е мечтата ми от много години“, обяснява жената.
В същата година Мичъл посетила театрален спектакъл на тема ЛГБТ и осъзнала, че изпитва влечение не само към мъже, но и към жени. След една проповед пред многохилядна аудитория през юли 2017 г. тя решила да напусне църквата. През юни 2019 г. американката се развела, а след това се преместила в Лос Анджелис.
Мичъл си направила акаунт в сайта OnlyFans, който се ползва с огромна популярност сред порнозвездите и другите секс труженици, и започнала да продава еротичните си снимки и видеа. „Започнах много плахо, публикувах снимки, на които бяха оголени само гърдите ми, но стигнах до момента, в който снимам видеоклипове, базирани на конкретни желания на хората “, казва тя.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Бай Кольо до vaska

Бай Кольо до vaska

29.09.2020 | 22:54

Майче и ти си от същата порода.Колко ти е тарифата.

Отговори
1 0
q.vaska

q.vaska

29.09.2020 | 20:17

Често грешките във възпитанието и отглеждане на децата водят до това , особено ако се фанатизира на теми свързани с религия , горката жена съчувствам и , може да е имала един вид душевно разтройство, което обаче не са го забелязали , всички това е от неправилно възпитание , говоря за налагане на строг контрол от страна на родителите и някои пропуски в обучението

Отговори
1 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

29.09.2020 | 19:39

Миндилка.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?