1553

Бият и българите! В Ливан улучиха два самолета при новогодишната стрелба

В Бейрут удариха София, Пловдив и останалите ни големи градове по дивашко празнуване на Нова година. Два цивилни самолета на ливанската авиокомпания MEA са били повредени от случайни куршуми, съобщи телевизия Al Jadid.

"Два самолета Airbus A321 neo на компанията MEA бяха повредени от случайни куршуми. И двата самолета се намират на международното летище „Рафик Харири” в Бейрут", съобщи медията. Отбелязва се, че граждански самолети са били повредени в резултат на безразборна стрелба във въздуха по време на празнуването на Нова година в ливанската столица.

Не за пръв път цивилни самолети са повредени по време на излитане или кацане на летището в Бейрут в новогодишната нощ. То се намира близо до гъсто населените райони на южните предградия на Бейрут. Ливанските власти и партийни лидери многократно са призовавали гражданите да се въздържат от стрелба с автоматични оръжия по време на празници и обществени събития заради опасността от заблудени куршуми, от които често умират минувачи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мразя

Мразя

01.01.2023 | 17:30

Такива пукотовеци и други подобни . Можеш да изпратиш старата година и нормално без гърмежи.

Отговори
5 1
Ша видат Те

Ша видат Те

01.01.2023 | 17:12

Само Чийййфутите нас Българите могат да ни водят във някаква класация Но скоро много скоро със помощта на Бог и другаря Путин ще ги издухаме към друг континент на майната си И тогиз наше ще бъде първото място и за Българи и за България

Отговори
5 4
Динго

Динго

01.01.2023 | 17:05

Глупостта няма граници!!!

Отговори
5 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?