Следвайте ни

Бил Гейтс с категорична прогноза за края на пандемията

viber icon

Отдавна се спекулира с името на Бил Гейтс и участието му в пандемията и създаването на Covid-19, и той повдигна завесата какво да очаква света, в интервю за изданието "GeekWire Summit", цитирано от „Блиц“.

Основателят на "Майкрософт"разкри какви, според него, са причините за глобалните климатични изменения на Земята, а също и кога ще приключи пандемията. Гейтс смята, че до края на тази година ситуацията с коронавируса ще се влошава, но от началото на следващата тя ще се промени към по-добро.

Според него по това време вече ще има лекарствени средства, които ще могат да се борят успешно с инфекцията. Бил Гейтс твърди, че тогава ще бъдат създадени многоклетъчни антитела, които ще защитят човешкия организъм от вируса.

Милиардерът е убеден, че към началото на следващата година ще бъде одобрена поне една от ваксините, които преминават към момента през изпитания. Пандемията ще приключи закономерно, когато всички държави, без изключение, се справят с нея, убеден е Бил Гейтс.

Относно климатичните промени, милиардерът твърди, че зелената енергия е нещо хубаво, но планетата и екологията продължават да страдат от производството на стомана и цимент.

В интервюто си Бил Гейтс споменава още, че хората започват вече по-съзнателно да се отнасят към природата и един към друг, затова и животът би трябвало да се промени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

воденичарят

воденичарят

02.11.2020 | 17:38

Да се внесе яснота дали става дума за "многоклетъчни" или "моноклетъчни" антитела. По-скоро е второто...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?