1553

Бездомник удари джакпот, но не може да го прибере

Бездомник от Италия спечели цяло състояние от лотарията, но поради липса на документи не може да си прибере късмета, съобщи Corriere Adriatico. Италианецът Джанлуиджи, по прякор Касано, известно време залагал на едни и същи седем числа в лотарията SuperEnalotto с надеждата да спечели пари и да спре да живее на улицата.

На 24 октомври той купил лотариен билет за евро и половина в книжарница в град Сенигалия, област Марке, и позна четири числа и числото „суперзвезда“. В резултат на това Джанлуиджи ударил голяма сума от 37 000 евро. След приспадане на данъците трябвало да получи около 30 000 хиляди евро.

Джанлуиджи обаче имал проблеми с получаването на печалбата си поради липсата на необходимите документи. „За да изтеглите парите, имате нужда от здравноосигурителна карта, но аз нямам такава, имам само стария данъчен код, не е добре“, каза Джанлуиджи пред репортери. Той също така добави, че парите ще му позволят да не се нуждае от нищо и „да продължи да остава невидим“.

Джанлуиджи доброволно помага на собственик на магазин за тютюневи изделия от историческия център на Сенигалия. „Заради акцента му го наричаме Касано - на името на националния играч - и той се смее в отговор. Радвам се, че спечели, защото той обикновено спи по пейки или в благотворителен приют, преживява с това, което намери по улиците. Когато е в града, обикновено играе [на лотарията]“, каза собственикът Масимо Севери.

Той и Джовани Бомпеци, директор на благотворителната фондация Сенигалия, сега търсят начини да получат копия на документи за Касано, които биха му позволили да си прибере късмета. Никой не знае какво се е случило с Касано в миналото и къде е семейството му, а и той предпочита да не говори за това. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

04.11.2023 | 16:46

Искате ли нови усещания в се.кса? Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе.pма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:-~--->> http://gg.gg/medicbg

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?