46

Берлускони и жена му си търсят къща с бомбоубежище

Бившият италиански премиер и лидер на партия „Напред, Италия“ Силвио Берлускони и 33-годишната му партньорка Марта Фасина търсят къща с бомбоубежище. Двойката се страхува от избухването на ядрена война. В резиденцията на г-н Берлускони е изготвен и списък на хората, които „трябва да бъдат спасени в случай на ядрен апокалипсис“, съобщи италианският вестник „La Stampa“.

Според вестника Марта Фасина е инициирала търсенето на къща с бомбоубежище. Г-жа Фасина смята, че двойката се нуждае от убежище, за да „се спаси от ядрената вълна, която може да се получи в резултат на нападение над Англия“.

Вестник „Libero Quotidiano“ пише, че г-жа Фасина се опитва да намери подходящ дом, но това е доста трудно. Според вестника в близост до вилата на Силвио Берлускони край Милано има бункери, но там могат да се поберат само любимите му кучета. Като алтернатива двойката може да построи свое собствено бомбоубежище.

Откакто започна войната в Украйна, някои световни лидери изразяват опасения, че конфликтът може да прерасне в ядрен. В същото време руските власти многократно са заявявали, че не планират да използват ядрени оръжия. САЩ съобщиха, че не разполагат с данни за подготовката на Русия да използва ядрени оръжия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Но  ... никой не вярва на сащ

Но ... никой не вярва на сащ

30.03.2023 | 00:29

Не може да се вярва на задокеански агресор. На майка си оная работа ли търси в Европа? Открито си водят войната срещу Русия с милиардите долари които отделят за нея. Европейските продажни лидери наливат милиарди евро във войната и им става ясно че ще има ответен удар! Ще искат да си спасяват кожата мръсниците. Подпалиха източна Европа и сега си търсят миши дупки да се крият. И Берлускони е осъзнал че острова ще бъде потопен напълно заслужено.

Отговори
1 1
Острова

Острова

30.03.2023 | 02:02

Аве груйчо ти наистина ли си вярваш, че Англия може да бъде потопена. Само една грешна стъпка на дивия рашън и ще бъде мигновено сравнен със земята.

Отговори
1 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?