Следвайте ни

Бедствие в САЩ! Затвориха училища, отмениха полети

viber icon

Снежна буря, връхлетяла вчера централните и източните щати на САЩ, доведе до анулиране на над 2200 полета, отлагане на 4700 и затваряне на стотици училища, съобщиха Асошиейтед прес и ТАСС. Най-силно беше засегнато вашингтонското национално летище Рейгън, където бяха отменени 37 процента от заминаващите и 33 процента от пристигащите полети. 

Администрацията на нюйоркското международно летище Джон Кенеди съобщи в Туитър, че забавянето в заминаващите полети достигна средно 2 часа и 22 минути поради снеговалежите и обледеняването.

Губернаторът на Ню Джърси обяви извънредно положение, след като снежната покривка достигна дебелина от 10 см и се очаква снегът да премине в дъжд тази нощ. 

В щатите Минесота и Уисконсин, където падна до 25 см сняг, бяха отменени учебните занятия. В Канзас бяха затворени училища, офиси и правителствени учреждения.

Проливни дъждове създадоха проблеми в южните щати. Предупреждения за наводнения са издадени за северните части на Алабама, Мисисипи и Джорджия, а почти цялата територия на Тенеси е заплашена от наводнение. бгнес

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?