Следвайте ни

Байдън се закле пред семейна библия на 130 години ВИДЕО

Лейди Гага и Дженифър Лопез пяха в чест на новия президент

viber icon

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън се закле точно в 18:50 часа наше време пред  върховния съдия Джон Робъртс. Лявата ръка на Байдън беше положена върху стара семейна Библия на 130 години. 

Ейми Клобучар от партията на демократите води в момента церемонията, която започна с реч от няколко политически лица, последвана от личния пастор на семейство Байдън. Националния  химн пък беше изпълнен от поп иконата Лейди Гага, която е един от най-големите поддръжници на Байдън 

Новия вицепрезидент Камала Харис се закле пред съдия Соня Содмайор - първата латиноамериканка във Върховния съд на САЩ.  Друга поп-звезда Дженифър Лопез също имаше изпълнение по време на церемонията по встъпването на новата президентска двойка в длъжност .

Байдън пък се закле точно в 18:50 часа наше време, като под лявата му ръка беше стара семейна Библия на 130 години. Клетвата беше положена пред върховния съдия Джон Робъртс. 

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?