1553

Байдън падна от колелото, нищо му няма СНИМКА

Президентът на САЩ Джо Байдън падна, докато караше велосипеда си близо до дома си на плажа в щата Делауеър в събота сутринта, но остана невредим. Видео съобщение на Белия дом показва как 79-годишният президент веднага става след падането си. След това казва: „Добре съм“.

Той караше колело с първата дама Джил Байдън в щатски парк близо до дома им на плажа в Рехобот Бийч, североизточния щат Делауеър, и беше спрял да говори със зяпачи, когато падна.

Президентът каза на малка тълпа от доброжелатели и репортери, че е загубил равновесие, докато се опитвал да извади крака от педала на велосипеда. Резултатът: "луда суетня на Сикрет сървиз и пресата", се казва в съобщението на Белия дом. Байдън няма видими ожулвания или синини от падането.

„Не е необходима медицинска помощ. Президентът с нетърпение очаква да прекара остатъка от деня със семейството си." каза служител на Белия дом

Като най-възрастният президент на САЩ, здравето на Байдън е обект на постоянно внимание, особено заради коментарите, че ще се кандидатира за втори мандат през 2024 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мимето

Мимето

18.06.2022 | 21:16

Така е, като не го караш - падаш. Всеки велосипедист го знае

Отговори
1 1
Борис

Борис

18.06.2022 | 20:44

Карал колело с жена си... Защо не си гледат живота на старини? Гледам на снимката - пластичния добре е поработил върху лицето му.

Отговори
1 0
Българин

Българин

18.06.2022 | 20:42

Този е голяма комедия.

Отговори
4 0
баба Ванга

баба Ванга

18.06.2022 | 20:31

САЩ ке падне!

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?