1553

Бате Арни засипа с похвали болния Брус Уилис

Думи Мур вярва, че среща между двамата ще помогне на бившия

Брус Уилис е фантастичен и ще бъде запомнен като велика звезда. Мнението е на самия Арнолд Шварценегер. Давайки интервю за CinemaBlend, актьорът разказа за отношенията си със своя колега. И коментира битката му със заболяването, заради което има проблеми с паметта. 

„Той беше, винаги, в продължение на години и е огромна, огромна звезда. И мисля, че той винаги ще бъде запомнен като велика, велика звезда. И мил човек“, коментира бате Арни, цитиран от "Тялото". 

 Шварценегер обяснява още, че предвид здравословното си състояние, Брус Уилис трябва да прекъсне работата си в киното и се пенсионира. „Но като цяло, знаете ли, ние никога не се пенсионираме. Екшън героите се презареждат“, смята бившият шампион по културизъм. 

Арнолд не разкрива дали след като е научил, че Брус Уилис има афазия, най-сетне е успял да го посетил в дома му, за да му окаже своята подкрепа в този труден момент. Но според много фенове, двамата със сигурност поддържат връзка най-малко чрез мобилните телефони и видео разговори. 

В края на април Шварценегер разкри, че според него Брус е доста изолиран и би искал да говори с него и го види, но все още не е имал тази възможност. По данни на медиите в САЩ, Деми Мур - бившата жена на Уилис, е настоявала за среща между двамата, за да може той да се опита да си върне някои спомени

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?