Следвайте ни

Автомобил бе взривен в Анталия

viber icon
Марица

Днес в 8.50 часа на паркинга на търговската и индустриалната камера в курортният град Анталия се е взривил автомобил, който е тотално унищожен. Съседни паркирани леки коли са също повредени. На мястото на експлозията са изпратени десетки линейки и пожарникарски екипи. Все още няма данни за броят на пострадалите. Очевидци споделят за ранени от разхвърчалите се стъкла в следствие н взривната вълна. Фасадата на сградата е била покрита със стъкло и има значителни материални щети.

Първо официално изявление бе направено от градоначалника на Анталия Мюнир Караоглу. Той заяви че вследствие на експлозията и разхвърчалите се стъкла са ранени 10 граждани. Причината за експлозията е неясна. Не се изключва тя да е причинена от газова бутилка в автомобила.

Сградата се намира далече от центъра на града и нормалният живот не е нарушен. Нормалната програма на камарата ще продължи в следобедните часове. В Анталия утре в близост на инцидента бе планиран да дапочне редовен панаир на местни производители./Марица.бг

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?