Следвайте ни

Астрологът, предрекъл пандемията от COVID-19, с ново стряскащо пророчество ВИДЕО

viber icon

Астрологът Джордан Максуел успя да предвиди пандемията от COVID-19 шест месеца преди да започне, пише blitz.bg. Може би и затова мнозина имат основания да вярват на поредната стряскаща прогноза.

Максуел отбеляза, че още през октомври тази година човечеството ще се сблъска с нови изпитания, които ще продължат около 19 месеца.

Предсказанието му е от април тази година. Тогава в интервю той заявява, че човечеството ще бъде поставено в изолация, с каквато до този момент не се е сблъсквало. Катастрофата ще доведе до спиране на цивилизацията за една година и 6-7 месеца.

Никой не може да си представи, че подобно нещо някога ще се случи със света.

Октомври ще донесе проблеми на всички страни. Но, въпреки трудностите, светът ще успее да преживее „смъртоносния опит”. Максуел не е успял да види никакви детайли от събитието. Единственото, което казва, е, че то ще се случи в средата на октомври. Всичко ще започне с масови безредици и социални вълнения.

Следва да се отбележи, че изолацията вече е факт. Различни държави отново започнаха да затварят границите си във връзка с растящия брой заразени.

Останалите предсказания все още не са се сбъднали, но това съвсем скоро ще се промени.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Психо

Психо

11.10.2020 | 15:39

Този е на заплата при Бил Гейтс. Трябва му психолог и добро лечение. Току виж му просветне и спре да плещи глупости.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?