71

Астролог разкри кога ще удари земетресение и ще връхлетят природни бедствия

Астрологът Йонер Дьошер заяви пред турския новинарски сайт ОдаТВ, че Турция може да се изправи пред природни бедствия и икономически проблеми през седмицата на 19 февруари и предупреди, че трябва да се вземат предпазни мерки.

Стигаме до забележителни дати през февруари. Бих искал да обърна внимание на някои дати, според диаграмата на лунното затъмнение, съставена на 28 октомври 2023 г.

Тези въздействания ще привлекат вниманието към два важни проблема: 1.Природни бедствия, особено земетресения 2. Икономически сътресения

По-долу можете да видите картата на момента, в който Марс е предизвикал затъмнението. Използвах този слайд в презентацията, която подготвих на 24 септември 2023 г., като тогава говорих за възможните стресове, които можем да срещнем около 20 февруари 2024 г. Затъмнението на 28 октомври 2023 г. (5 градуса от Водолей) привлича вниманието към очаквания стрес, който Марс и Венера заедно ще предизвикат между 20 февруари и 22 февруари.

ОдаТВ

Както се вижда по-долу, астрологичната карта на Турция също ще бъде засегната от това събитие.

ОдаТВ

Обсъдих и геодезическата карта на затъмнението от 28 октомври 2023 г. и говорих за рисковете от природни бедствия, както и за рисковете в областта на минното дело.

Преживяхме тъжен инцидент, при който 9 миньори са в неизвестност в златна мина в Турция, когато Марс премина във Водолей. Този риск ще продължи и през следващите дни. 

Пълнолуние в Сатурн, се случва в Риби в събота, 24 февруари в 15:30 ч. Нека започнем с разглеждане на географските контури на това пълнолуние.

На географската карта, която виждате по-долу, пресечната точка на Плутон с равнината на хоризонта минава през Турция и се спуска към Арабския полуостров през Сирия, Израел, Бейрут и Йордания. Възможно е в тези региони да се засилят борбите за власт в международните отношения. 

Регионът, в който съвпадът Северен лунен възел-Хирон се пресича с меридиана, преминава от района, в който се намира Турция, към Кипър, оттам към Египет и след това към Судан. 

Ние разбираме, че напрежението ще бъде високо в този регион и че някои страни ще си сътрудничат в случай, че атмосферата на война в региона расте.

Линиите на пресичане на Марс и Венера с равнината на хоризонта също минават през района на Източна Турция. Това показва концентрацията на енергия в този регион. Както знаете, говори се за голям земетръсен риск за този регион.

ОдаТВ

Пресечната равнина Марс/Венера/Хоризонт на геодезическата карта, използвана за природни бедствия, особено сеизмична активност, минава през регионите на Мраморно море и Егейско море. След като пресече Турция, низходящата линия минава и през Египет и Червено море. Сеизмична активност или подобни природни бедствия могат да възникнат в тези региони през двуседмичния период след пълнолунието. 

Освен това отношенията между хората ще бъдат напрегнати и конфликтите вероятно ще зачестят.

Основната тема на пълнолунието също включва индикатори, които описват морски проблеми, възпрепятстване на морската търговия или корабоплаване или подобни проблеми.

ОдаТВ

"Датите, които привлякоха вниманието ми за следващата седмица бяха 23 и 24 февруари. През тези дати може да се наблюдава умерена или високо ефективна слънчева активност и геомагнитни бури.

В резултат на това са възможни и природни бедствия като земетресения и вулканична дейност. Особено ефективни вулканични изригвания са често срещани през периода на изравняване със Сатурн. „Когато пълнолунието, подравнено със Сатурн на 24 февруари, се вземе предвид от геоцентрична гледна точка, тези дати привличат вниманието още веднъж и показват, че трябва да се вземат предпазни мерки срещу земетресения и вулканична дейност, както и екстремен вятър и бурни метеорологични условия, внезапни валежи и наводнения“, заключи астролог Дьошер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
НА КОЛКО РАКИИ

НА КОЛКО РАКИИ

21.02.2024 | 15:49

ТОЯ АСТРОЛОГ - СЕИЗМОЛОГ И ПРОЧИЕ АДЖАБА НА КОЛКО РАКИИ Е БИЛ КАТО ПИШЕ ТАКИВА ГЛУПАВИ ПРЕДСКАЗАНИЯ .

Отговори
1 0
“МОЖЕ”

“МОЖЕ”

21.02.2024 | 00:12

е разликата между истината и Марица. Както винаги долнопробният таблоид излиза с подвеждащи заглавия. Астрологът казал “МОЖЕ”, ама това “МОЖЕ” липсва в заглавието. Една молба към Михаел Гушев: възможно ли е в края на тази седмица да ни информира, дали предсказанията са се случили. И ако не са, да избягва в бъдеще да ни занимава с глупости.

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?