1553

Астролог даде сензационно предсказание за края на войната в Украйна

Астрологът Алексей Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще забрави за голямата война и ще се върне към мирния живот, предаде украинската агенция УНИАН.

Според него горещата фаза на войната ще приключи през май 2024 г. В YouTube канала Astro Svit той каза, че ще се развие благоприятна ситуация за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 г.

През този период украинците ще разберат, че сме започнали да печелим. Пълно прекратяване на бомбардировките на Украйна обаче не трябва да се очаква преди лятото. Около този период Украйна и Русия ще преговарят за мир, продължи гадателят. Той също така казва, че в периода от 2025 до 2026 г. ще бъде решена ситуацията с Донбас и Крим.

Кириченко е уверен, че всички тези територии ще се върнат под контрола на Украйна, но не трябва да се мисли, че това ще стане веднага след края на военните действия.

Освен това, според Кириченко, скоро Путин ще спре да оказва натиск върху руснаците, те ще могат сами да вземат някои решения. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Напрежението ескалира

Напрежението ескалира

11.02.2024 | 23:08

САЩ изпращат първата партида танкове Abrams в Тайван. Пекин многократно е предупреждавал Вашингтон да не прехвърля оръжия на острова.

Отговори
5 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?