4020

Арестуваният за две убийства Люпчо Палевски искал референдум за договора между Скопие и София

Седмица преди убийството на 74-годишния Панче Жежовски от Велес и 12 дни преди отвличането и убийството на 14-годишната Ваня Гьорчевска, заподозряният за двете деяния Люпчо Палевски-Палчо е внесъл в парламента на Северна Македония предложение за референдум.

Той е искал обсъждане на приетия Договора за приятелство и добросъседство с България, пишат медиите в Северна Македония. Въпросът, който Палевски предлага за референдума е: „Дали сте „за” сключения на 1 август 2017 г. договор между Република Северна Македония и Република България“ и вече е разгледан и отхвърлен от водещата парламентарна Комисия за политическата система, с аргумент, че въпросът е некоректен, пише „Свободен печат”.

Разглеждането на предложението е включено в дневния ред на парламентарното заседание, което ще се проведе на 22 декември, съобщава „Телма”. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Партия ДЕСНА

Партия ДЕСНА

12.12.2023 | 08:17

На снимката - един криминален русофил и неговата жертва!

Отговори
4 0
Виц

Виц

12.12.2023 | 05:01

Тоя национален герой на РСМ ли ще го правите! Не мога да разбера що занимавате бълга рския народ с проблемите на една махала? То не бе рев, не бе чудо! Нам кой се изкашлял, друг се изпърдял, трети кихн ал! Като толкоз са ви мили, вз емете им паспортите и ги осин овете!

Отговори
1 0
tyuyt

tyuyt

11.12.2023 | 23:06

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може!!!----- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?