Следвайте ни

Арестуваха японец, поддържал връзка с 35 жени едновременно

viber icon

Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е срещал с повече от 35 жени едновременно, пише актуално.ком.
Такаши Миягава, работещ на непълно работно време, е разследван за предполагаема измама на десетки жени, като се преструвал, че е сериозен с всяка от връзките и е получил подаръци на стойност стотици евро от тях. Очевидно е бил хванат, когато жените са обединили сили, за да създадат асоциация на жертвите, след като са открили мащабната му изневяра и са го докладвали в полицията, твърдят местните медии.

Сред твърденията е, че той е дал на всяка жена различна дата на рождения си ден, осигурявайки си постоянен поток от подаръци през цялата година. Съобщава се, че една 47-годишна жена смята, че рожденият му ден е на 22 февруари, друга (40 г.) е била уведомена, че е юли, докато друга (35 г.) вярва, че рожденият му ден е през април. Общо се твърди, че той е получил подаръци на стойност около 100 000 йени (около 700 евро) от жените, включително костюм за малко над 200 евро.

Предполага се, че Миягава от региона Кансай е започнал да се запознава, докато е работил за маркетингова компания, продаваща продукти за душ.
Той е обвинен, че е „запленил” чрез работата си най-малко 35 самотни жени, като се твърди, че се преструвал пред всяка, че връзката е сериозна, и казвал, че иска да прекара живота си с тях.

Съобщава се, че полицията разследва, за да установи дали други жени са попаднали в капана на любовчията. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ha ha ha

Ha ha ha

26.04.2021 | 18:22

Toz maina e bil zal genii ama popadnal na zlata osoinica koqto dokarala I drugite.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?